Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda mocno odpowiada bolesławieckiej Koalicji Obywatelskiej [WIDEO]
~~pytanie 4 niezalogowany
25 maja 2025r. o 12:30
Pytanie mam do PiSowieckiej części elektoratu...
Naprawdę chcecie mieć ćpuna za prezydenta , ha ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 12:45
~~pytanie 4 napisał(a): Pytanie mam do PiSowieckiej części elektoratu...

Nie jestem pisowcem,ale lepszy ćpun (to była tylko ustawka by zaproponować Trzaskowskiemu test na narkotyki) niż potwór ideologiczny jakim jest kandydat KO. I chyba prawdziwy ćpun w odróżnieniu od Nawrockiego.
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 12:46

Nie jestem pisowcem,ale lepszy ćpun (to była tylko ustawka by zaproponować Trzaskowskiemu test na narkotyki) niż potwór ideologiczny jakim jest kandydat KO. I chyba prawdziwy ćpun w odróżnieniu od Nawrockiego.

Nie chcemy, więc glosujemy na Nawrockiego
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 12:55
Przepraszam za pomyłkę . Nie chodziło mi o Nawrockiego tylko Trzaskowskiego. Rafał ma mój głos bo nie chcę bandyty i faszysty jako prezydenta.
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 13:30
~~pinochet napisał(a): Przepraszam za pomyłkę . Nie chodziło mi o Nawrockiego tylko Trzaskowskiego. Rafał ma mój głos bo nie chcę bandyty i faszysty jako prezydenta.

Przemuś,Ty lepiej pisz tutaj pod prawdziwym pseudonimem "PanM",a nie podszywasz się pod pinocheta. Zarzekałeś sie, że już na bolcu nie będziesz pisał,ale widzę, że nie możesz żyć bez tego portalu.
~~Jasio niezalogowany
25 maja 2025r. o 13:34
Ale to nie Przemuś tylko ja piszę jako pinochet.
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 13:35
I przypominam że jedyny sensowny głos za Polską to głos na Trzaskowskiego.
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 13:37
~~Jasio napisał(a): Ale to nie Przemuś tylko ja piszę jako pinochet.

Dobraliscie się w korcu maku razem z tym Przemusiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza