M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie , ledwie wyjechałeś i już chlejesz ? Po jaką cholerę tam jedziesz , mogłeś się napić, tak jak to robisz u siebie
Nie pyskuj, na rampie koledzy czekają
~~Miedzianoczerwony Ciemiernik napisał(a): Panie Sławomirze Mentzen !
Dobrą robotę Pan zrobił. Teraz czas wyciągnąć wnioski. Z jednej strony drewniany, niekompetentny ludzik, który zgadzał się z Panem, zanim Pan w ogóle zadał pytanie – na dodatek alfons, kłamca, ćpun i kibolski chuligan – z drugiej kompetentny, przyjazny i uczciwy człowiek. Jeśli zależy Panu na Polsce, a myślę że zależy, to nie powinien pan milczeć! Uprawianie polityki to nie tylko komentowanie, ale także branie odpowiedzialności.
Pozdrawiam.
Lucjan.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwony Ciemiernik napisał(a): Panie Sławomirze Mentzen !
Dobrą robotę Pan zrobił. Teraz czas wyciągnąć wnioski. Z jednej strony drewniany, niekompetentny ludzik, który zgadzał się z Panem, zanim Pan w ogóle zadał pytanie – na dodatek alfons, kłamca, ćpun i kibolski chuligan – z drugiej kompetentny, przyjazny i uczciwy człowiek. Jeśli zależy Panu na Polsce, a myślę że zależy, to nie powinien pan milczeć! Uprawianie polityki to nie tylko komentowanie, ale także branie odpowiedzialności.
Pozdrawiam.
Lucjan.
Ładnie, pięknie,ale z lewacko-niemiecko-zydowskim okupantem Polski piwa sie nie pije.
~~M napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwony Ciemiernik napisał(a): Panie Sławomirze Mentzen !
Pozdrawiam.
Lucjan.
Ładnie, pięknie,ale z lewacko-niemiecko-zydowskim okupantem Polski piwa sie nie pije.
W tabory ich i do was , do ruskich.
Przemuś,co tak szybko zdałeś ze swojego płotu baner Hołowni? Cała Kozia Górka brzydzi się Twoimi poglądami politycznymi.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie , ledwie wyjechałeś i już chlejesz ? Po jaką cholerę tam jedziesz , mogłeś się napić, tak jak to robisz u siebie
Nie pyskuj, na rampie koledzy czekają
~~pinochet napisał(a): Pytam bo u mnie nadal wisi baner sutenera i faszysty Nawrockiego ale jest to zgodne z moimi poglądami.