Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Paweł niezalogowany
20 maja 2025r. o 10:41
Jaki z tego wniosek?
Byłem w Solidarności, chodziłem do kościoła a jednocześnie byłem w PZPR i to komuna dała mi najwięcej, to dzięki niej będę miał godziwą emeryturę jak Tusk i Trzaskowski nie podniesie nam wieku emerytalnego.
A teraz zagłosuję na Nawrockiego bo moi rodzice też wykupili z promocją mieszkanie, dlatego to, że on wykupił mieszkanie kogoś kto je nie chciał, to normalna procedura w tamtych czasach.
Ludzie stracili pracę bo zakłady pozamykali tacy jak Tusk i Kaczyński, ludzie stoczyli się na dno, nie mieli na życie więc radzili sobie jak mogli.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~cały Rafau niezalogowany
20 maja 2025r. o 12:33
Mentzen stawia warunki do spełnienia, aby uzyskać jego poparcie.
Donald mówi, że...
mogę mu obiecać wszystko
~~ niezalogowany
20 maja 2025r. o 13:35
A Nawrocki nie?
Mnie tylko zastanawia jedno. Skoro Mentzen dziwił się że pis wystawił tak umoczonego kandydata z którego sobie kilka dnie temu kpił to jak to będzie wyglądać jak teraz by ogłosił że skieruje swoje poparcie właśnie na tego typka?
Jak to jest że nie tak dawno wyżalał się że pisowska telewizja nie dopuszcza ich do studia i często ich obraża ?
Jak Mentzen będzie mógł patrzeć na swoje odbicie w lustrze?
~~skorn niezalogowany
21 maja 2025r. o 5:40
~~ napisał(a): A Nawrocki nie?
Mnie tylko zastanawia jedno. Skoro Mentzen dziwił się że pis wystawił tak umoczonego kandydata z którego sobie kilka dnie temu kpił to jak to będzie wyglądać jak teraz by ogłosił że skieruje swoje poparcie właśnie na tego typka?
Jak to jest że nie tak dawno wyżalał się że pisowska telewizja nie dopuszcza ich do studia i często ich obraża ?

Panie Mentzen popatrz na to;
PiS to struktury mafijne, zjedzą każdego z kapciami. Lepper, Kukiz, Gowin, Bielan. Partie, które dzisiaj nie istnieją. Lepper nie żyje, Kukiz zniknął kompletnie, Gowin i Bielan dzisiaj nie mają żadnego znaczenia.
~~Jasio niezalogowany
21 maja 2025r. o 5:50
~~skorn napisał(a): ~~ napisał(a): A Nawrocki nie?

PiS to struktury mafijne, zjedzą każdego z kapciami. Lepper, Kukiz, Gowin, Bielan. Partie, które dzisiaj nie istnieją. Lepper nie żyje, Kukiz zniknął kompletnie, Gowin i Bielan dzisiaj nie mają żadnego znaczenia.
100/100
Tyle że pis obieca im stołki i może nawet jakiegoś ministra i w swoim parciu do władzy oni na to pójdą.
Dlaczego? W imię zasady -po nas choćby potop.
Gdzie w tym jest Polska? A kogo to obchodzi?
~~umorusany czajnik niezalogowany
21 maja 2025r. o 17:10
Dla stołków u władzy to własnie poszli twoi - czarzaste, biedronie i inne giertychy.

Nic ich nie łączy programowo, chodziło tylko o stołki.
~~PAP niezalogowany
21 maja 2025r. o 17:49
~~skorn napisał(a): ~~ napisał(a): A Nawrocki nie?

Mafia PO-PiS jest nieśmiertelna.
~~skorn niezalogowany
24 maja 2025r. o 5:55
Erika Steinbach, działaczka na rzecz wypędzonych Niemców z Ziem Odzyskanych, skomentowała słowa kandydata PiS na prezydenta. Karol Nawrocki przed II turą wyborów w Polsce obiecał, że od pierwszego dnia swojej prezydentury będzie domagał się reparacji od Niemiec za II wojnę światową. "Dla Polski może to być kosztowne, jeśli Niemcy zażądają odszkodowania za wywłaszczenie niemieckich wypędzonych" — napisała w serwisie X polityczka Alternatywy dla Niemiec (AfD), koalicjanta Konfy w Parlamencie Europejskim.