~~Janusz napisał(a): Ja się nie dziwię bo żyjemy w kraju którym od wielu lat rządzą głupcy .
Jesteśmy dziwnym narodem bo poddajemy się tym którzy manipulują nami i chcą dzisiaj wszystko podporządkować pod obecną według nich trudną sytuację na wschodzie czyli ,,biedną Ukrainę''
A jak pojawia się ktoś kto z tym się nie zgadza i nie ulega rusofobii i jej propagandzie to zostaje ,,ruską onucą''
Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to że nadal pcha się nasz kraj w nie naszą wojnę piejąc z zachwytu że jesteśmy wiodącym krajem w pomaganiu Ukrainie tylko że nie mówi się Polakom o tym że to jest ''ślepy tor'' a nasz kraj zamiast zwalniać na nim wręcz się rozpędza .A to doprowadzi do katastrofy bo co z naszym krajem będzie bo ,,zachód'' się już podobnie jak ,,ameryka'' wycofuje z pewnych wcześniejszych obietnic ?
Zostaniemy z ciągle roszczeniową Ukrainą i nadal niebezpieczną Rosją z którą NIKT nie będzie chciał walczyć.
Polska zostanie sama i to będzie klęska . A to że będzie to też klęska wizerunkowa dla władz tą właśnie władzę nic nie obchodzi.
Za nazwanie mnie przez redakcję ,,ruską onucą'',będziecie mnie przepraszać , a i finansowa kara też was nie ominie .