Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nawrocki mówi o imigracji i potrzebach Niemców
~~Rumiany Złotlin niezalogowany
14 maja 2025r. o 21:34
~~zdradziecka morda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nowy napisał(a): Czego można się spodziewać po przeciwnikach Pana Nawrockiego, obrażania, hamstwa i hipokryzji jak w powyższych komentarzach. Ciekawe jakie zalety ma Wasz kandydat. Nie pozdrawiam

Spie+rda=lay.

To właśnie jest Kultura przeciwnika PISU!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
14 maja 2025r. o 21:36
~~Adelajda Wyciorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ziemistoszare Przymiotno napisał(a): GDYBY NIE NIEMCY TO POLSKA ZDECHLA BY Z GLODU WY PIS OWSKIE OSZOLOMY
dyć to prawda pieruńskie gargamele.

A wiecie dlaczego tak trudno znaleźć kogoś do pracy ,bo wszyscy którzy potrafią coś zrobić pracują w Niemczech za kilka tysięcy Euro miesięcznie . mój znajomy pracuje w Niemczech ,buduje dom w Polsce ale kredyt wziął w Niemczech ponieważ jest o wiele bardziej opłacalny jak u nas .
~~Barbara niezalogowany
14 maja 2025r. o 22:26
Wstyd dla Bolesławca za takich ślepych i głuchych pisowców.
~~Marian niezalogowany
15 maja 2025r. o 7:21
Barbara ty się nie znasz.
~~Lucjan prawdomówny niezalogowany
15 maja 2025r. o 7:24
Jak chcecie prawy o Nawrockim mnie pytajcie bo tylko ja wam prawdziwą prawdę powiem. ;]
Inna prawda jest nieprawdziwa.
~~Jasio niezalogowany
15 maja 2025r. o 7:29
Moja prawda jest ta z tej prawdy tamtej od tego.
~~Polske tanio sprzedam niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:52
W związku ze śledztwem w sprawie Collegium Humanum, funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego zatrzymali Bazylego N. - byłego rektora Wyższej Szkoły Menedżerskiej w Legnicy. Jak informuje Prokuratura Krajowa, ma postawione 6 zarzutów, dotyczących m.in. masowego podrabiania dokumentów za korzyści majątkowe. Za łapówkę wręczoną Bazylemu N. dyplom ukończenia studiów w Wyższej Szkole Menedżerskiej w Legnicy uzyskał m.in. sam Paweł Cz., założyciel i rektor Collegium Humanum.
Według prokuratury Bazyli N. i Wojciech S. zajmowali się również o podrabianiem zaświadczeń dla co najmniej 1 061 studentów z Ukrainy o odbywaniu studiów w Wyższej Szkole Menedżerskiej w Legnicy. W rzeczywistości Ukraińcy żadnych studiów w Legnicy nie odbywali. W zamian za wystawienie fałszywych zaświadczeń, Bazyli N. i Wojciech S. przyjmowali korzyści majątkowe.

I to samo pisowce robili z wizami a teraz najgłośniej krzyczą.
~~Jasiu niezalogowany
15 maja 2025r. o 15:22
Tak Rosjanie pomagają PiS.Anonimowe SMS-y, dezinformacja, kłamstwa. To nie przypadek. Nawrocki otwiera Rosji drzwi do Polski.
REKLAMAMrowka zaprasza