~~Swolocz napisał(a): Lech Wałęsa pożegnał Rosjan w 1993 roku a pisowskie onuce witają ruski mir w 2025 roku
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): "Ostatni był Karol Nawrocki. Mogłem iść na wiec bez obaw, bo jestem młody i nie mam kawalerki, której mógłbym się nieopatrznie zrzec..." - I to jest rzetelne dziennikarstwo !?
To jest felieton, a nie informacyjny tekst prasowy. Na początku zaznaczyłem, że wyrażam w tym tekście własne opinie, a nie przekazuję informację o jakimś zdarzeniu.
więc widać stronniczość, nawet jak Piszesz, że nie będziesz mówił na kogo głosować. Dlaczego np. nie napisałeś, że weźmiesz gumowego rekina na wiec kandydata KO, żeby zobaczyć jak walczy z rekinami ? :)
A i jeszcze jedno, zerknij do konstytucji, nie ma takiego stanowiska jak ministra,.pomimo tego że jest kobietą jest Ministrem.
~~Pozłocisty Zawilec napisał(a): Nawrocki przejęcie mieszkania nazwał bezinteresowną pomocą.
Pożyczanie na lichwiarski procent nazwał opieką nad człowiekiem z problemami.
Ktoś taki ma zostać prezydentem?
~~Turkusowy Kleome napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Zawilec napisał(a): Nawrocki przejęcie mieszkania nazwał bezinteresowną pomocą.
Pożyczanie na lichwiarski procent nazwał opieką nad człowiekiem z problemami.
Ktoś taki ma zostać prezydentem?
Może czaskowski który wywala ludzi na bruk i sprzedaje kamienice !?