Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybory Prezydenta RP - kto wygrał w Bolesławcu i powiecie? Oficjalne wyniki!
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
28 maja 2025r. o 15:50
Karol Naxrocki był widziany jak odrywa nakrętki od plastikowych butelek
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
29 maja 2025r. o 6:38
Nie mamy innej drogi. Albo z Trzaskowskim do przodu, albo z Nawrockim w przepaść. Pomóżcie nie spaść nam wszystkim. Czy to brzmi jak strach? Tak, to jest strach. Nie wstydzę się go dzisiaj. Bo wolę się bać przez kilka dni, niż przez kolejne lata. Chcecie pocieszenia? Oni też się boją porażki. Fakty są takie, że dziś żaden kandydat i żaden sztab nie może być pewny zwycięstwa. BO NIC NIE JEST PRZESĄDZONE. WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS. Niektórzy zastanawiają się ile Kaczyński wiedział o Nawrockim? Wiedział wystarczająco dużo, by mieć pewność, że to człowiek półświatka. A zblatowanie z tym środowiskiem to już ostatni etap politycznej rzeźni. To już nie jest bat na przeciwników politycznych, a sznur. To "patent" na trzymanie społeczeństwa za mordę , o jakim nam się nie śniło nawet podczas tych 8 lat. To ludzie od czarnej roboty, "seryjnych samobójców", trzepania i prania kasy na prostytucji, handlu narkotykami, bronią, ludźmi- w służbie władzy. To sutener w Belwederze pod butem bandytów, który będzie miał dostęp do tajemnic państwowych i NATOwskich. To nie są żarty, ani spiskowa teoria dziejów. To rzeczywistość. A wyborcom Mentzena, chcę powiedzieć jedno. Nie lubię waszego lidera, jego światopogląd jest dla mnie nieakceptowalny, uważałam go za słabego kandydata, drwiłam z niego i szydziłam. Ale był pomysłodawcą JEDYNEJ rozmowy w tej kampanii prezydenckiej, której wysłuchałam z autentycznym zainteresowaniem. Dostrzegłam w nim człowieka, który chce rozmawiać. Dostrzegłam w nim lidera. Szanuję. Nie wiem, co zrobi Mentzen, ale wiem że to jedyny znaczący polityk Konfederacji, który jest samowystarczalny finansowo. I w przeciwieństwie do swoich nieogarniętych życiowo "narodowościowych" kolegów, nie przebiera nogami, by chapać okruchy od PiSu. On chce PiS zastąpić, a nie zastąpi go z Nawrockim w Belwederze. A teraz PEŁNA MOBILIZACJA.
~~Herbaciany Miłorząb niezalogowany
29 maja 2025r. o 16:11
To jakie macie w końcu DOWODY na Nawrota?
Kiedy test narkotykowy Trzaska?
~~Felicjan niezalogowany
29 maja 2025r. o 19:09
Orban oficjalnie poparł Nawrockiego. Putin zadowolony. Nigdy wybór nie był prostszy.

~~Ciemnożółty Rdest niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:18
na razie do korytka doszli ci za srebrniaki co sie sprzedali. Ja!Ja !!.Gut !gospodarka sasiada potrzebuje roboli !! Ja! Ja!!
~~Ceglany Miłorząb niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:39
Tacy co opuścili NASZĄ OJCZYZNĘ nie powinni mieć prawa głosu. Głosuj na tych w swojej nowej ojczyźnie.
~~Lucjan niezalogowany
30 maja 2025r. o 6:20
Dzisiaj Kaczyński i PiS szykują wielką prowokację na Rafała Trzaskowskiego z udziałem podstawionych świadków i sztucznej inteligencji.
Mają to zrobić tuż przed ciszą wyborczą, aby nie można było zareagować w odpowiedni sposób. Znamy ten scenariusz np. ze Słowacji. Na kilka godzin przed ciszą wyborczą pojawia się fałszywe info.
Bądźcie czujni! Nie dajmy się ruskim sługusom.
~~Osiołek niezalogowany
30 maja 2025r. o 10:41
~~Lucek napisał(a): Nawrocki powiedział u Mentzena, że przez lata wpłacał pieniądze panu Jerzemu. Tylko pan Jerzy nie miał konta ?

Pewnie wrzucał mu monety do ceramicznej skarbonki - słonika.

Prócz kufelka i dzbanuszka w "pawie oczka" dostał też ceramiczną "kwokę", ta nadaje się do zbierania pieniędzy! Możliwe że teraz zacznie zbierać!
REKLAMA BAU zaprasza