M21W2 napisał(a): Trolle , hejterzy piszą to co pasuje CENZOROWI , CENZOR usunął moje wpisy a więc dedykuję CENZOROWI wpis hejtera ( po Polsku oszczekiwacza } ,
~~ niezalogowany
15 godz. 41 min. temu
To dlaczego otwarcie tego co uważasz za brednie nie zdementujesz pokazując gdzie je widzisz? Bo jesteś wazeliniarz i intelektualny tuman który zdolny jest tylko do powtarzania 'przekazu dnia.
Sam tu się facet pogrążasz a to sprzedając kolegę i pisząc o nim jak go widzisz a to piszesz o swoim bratanku.
Na dodatek piszesz że popierasz oszusta i złodzieja który teraz na dodatek okazuje się szmaciarzem broniącym i chroniącym faszystów.
Nie zasługujesz tym samym na miano patrioty za którego chcesz się uważać a jesteś tylko zdrajcą polskich interesów narodowych.
Aut!!!!
Skorzystam z wpisu Pana Kazimierza Marczewskiego i zacytuje hejterowi niektóre fragmenty .
" Cień, co nie daje się odciąć – czyli jak anonimowy komentator został moim niechcianym influencerem "
" Nie planowałem niczego pisać. Czasem cisza jest najlepszą odpowiedzią – szczególnie wtedy, gdy naprzeciwko stoi prowokacja: głupia, pozbawiona szacunku, karmiąca się tanim echem.
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że nie idę przez życie sam. Za plecami czuję obecność cienia. Nazwę go „anonimowy komentator”, choć wiem kim jest . To – moim zdaniem – istota bez twarzy, ale z niepokojącą regularnością obecna w moim świecie , interesuje się mną bardziej niż ja sam sobą.
Na początku brałem to za zwykłą złośliwość. Ludzie różnią się poglądami, temperamentem, sympatiami. Ale z czasem zrozumiałem, że to coś więcej – jakiś rodzaj frustracji , myślę, że może dlatego, że sam na swoje życie nie ma pomysłu.
Chociaż – paradoksalnie – ten cień mnie mobilizuje. Zmusza do refleksji, utwierdza w obranym kierunku. Gdyby nie te złośliwości, może czasem bym zwątpił. Ale tak – prostuję się, zaciskam zęby i idę dalej.
Dlatego życzę anonimowemu komentatorowi roztropności i refleksji. Zatrzymania się na chwilę, bo życie to nie jest opowieść o cudzych błędach. To bilans własnych dokonań i decyzji."
Polecam cały artykuł , warto uczyć się od mądrzejszych , Pozdrawiam pana Kazimierza i CENZORA .
https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/38480/cien-co-nie-daje-sie-odciac-czyli-jak-anonimowy-komentator-zostal-moim-niechcianym-influencerem?fbclid=IwY2xjawKbtBBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETA4cWgya0pVNzZrQ3U0NWdwAR6pI1UpRTnssJL45PoFdhk-voB1VHNMpY2Jfzd28KzAmZPzd9441cGpXP27MA_aem_cPqvdHfe_szSRiWfwn0zaA
Dopisane 22.05.2025r. o godz. 10:14:P.S . Panie CENZOR , proponuję też zostać " sygnalizatorem " , informować policję o tych co popierają Karola Nawrockiego i krytykują koalicje 13 grudnia .
~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Trzeba było wstawić 100/110 to by przeszło płaczliwy kmiotku. ;]]
Widocznie był to tradycyjny chamski post Lucjana stąd został zmoderowany. A ty jako chwalący chamstwo po nim .
Proste? Czy to za trudne dla ciebie?
~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Widocznie był to tradycyjny chamski post Lucjana stąd został zmoderowany. A ty jako chwalący chamstwo po nim .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Zapomniałeś dodać - w czerwonym krawacie. Dopisane 23.05.2025r. o godz. 09:32:~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Przypomnę ten post jak CENZOR skończy pracę . Dla takich prostaków jak ty krytyka koalicji 13 grudnia i eurokołchozu to chamstwo, zostawię to bez komentarza.
~~pinochet napisał(a): Nic z tego.Tutaj sie pracuje na trzy zmiany.
~~dawny znajomy napisał(a): A kiedy ty PROSTAKU skrytykowałeś chociaż jednym słowem rząd pis? Przypominam ci PROSTAKU że odpowiadam ci ADEKWATNIE więc nie podnoś tu wrzasków wiejski chamie.