Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Grzegorz Przybylski (KO) o wyborach: potrzebujemy Waszego wsparcia
~~Oranżowy Mikołajek niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:08
M21W2 napisał(a): Trolle , hejterzy piszą to co pasuje CENZOROWI , CENZOR usunął moje wpisy a więc dedykuję CENZOROWI wpis hejtera ( po Polsku oszczekiwacza } ,

~~ niezalogowany
15 godz. 41 min. temu
To dlaczego otwarcie tego co uważasz za brednie nie zdementujesz pokazując gdzie je widzisz? Bo jesteś wazeliniarz i intelektualny tuman który zdolny jest tylko do powtarzania 'przekazu dnia.
Sam tu się facet pogrążasz a to sprzedając kolegę i pisząc o nim jak go widzisz a to piszesz o swoim bratanku.
Na dodatek piszesz że popierasz oszusta i złodzieja który teraz na dodatek okazuje się szmaciarzem broniącym i chroniącym faszystów.
Nie zasługujesz tym samym na miano patrioty za którego chcesz się uważać a jesteś tylko zdrajcą polskich interesów narodowych.
Aut!!!!

Skorzystam z wpisu Pana Kazimierza Marczewskiego i zacytuje hejterowi niektóre fragmenty .

" Cień, co nie daje się odciąć – czyli jak anonimowy komentator został moim niechcianym influencerem "

" Nie planowałem niczego pisać. Czasem cisza jest najlepszą odpowiedzią – szczególnie wtedy, gdy naprzeciwko stoi prowokacja: głupia, pozbawiona szacunku, karmiąca się tanim echem.
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że nie idę przez życie sam. Za plecami czuję obecność cienia. Nazwę go „anonimowy komentator”, choć wiem kim jest . To – moim zdaniem – istota bez twarzy, ale z niepokojącą regularnością obecna w moim świecie , interesuje się mną bardziej niż ja sam sobą.
Na początku brałem to za zwykłą złośliwość. Ludzie różnią się poglądami, temperamentem, sympatiami. Ale z czasem zrozumiałem, że to coś więcej – jakiś rodzaj frustracji , myślę, że może dlatego, że sam na swoje życie nie ma pomysłu.
Chociaż – paradoksalnie – ten cień mnie mobilizuje. Zmusza do refleksji, utwierdza w obranym kierunku. Gdyby nie te złośliwości, może czasem bym zwątpił. Ale tak – prostuję się, zaciskam zęby i idę dalej.
Dlatego życzę anonimowemu komentatorowi roztropności i refleksji. Zatrzymania się na chwilę, bo życie to nie jest opowieść o cudzych błędach. To bilans własnych dokonań i decyzji."

Polecam cały artykuł , warto uczyć się od mądrzejszych , Pozdrawiam pana Kazimierza i CENZORA .

https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/38480/cien-co-nie-daje-sie-odciac-czyli-jak-anonimowy-komentator-zostal-moim-niechcianym-influencerem?fbclid=IwY2xjawKbtBBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETA4cWgya0pVNzZrQ3U0NWdwAR6pI1UpRTnssJL45PoFdhk-voB1VHNMpY2Jfzd28KzAmZPzd9441cGpXP27MA_aem_cPqvdHfe_szSRiWfwn0zaA

Dopisane 22.05.2025r. o godz. 10:14:P.S . Panie CENZOR , proponuję też zostać " sygnalizatorem " , informować policję o tych co popierają Karola Nawrockiego i krytykują koalicje 13 grudnia .

100/100
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oranżowy Mikołajek niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:16
Już całkowicie stają się śmieszni ci CENZORZY
Skomentowałem Lucjana wpis zgadzając się z jego poglądami jedynym krótkim wstawieniem ,
100/100 , to już taki strach macie w oczach panowie
że 100/100 jest podejrzane ….
Tak wiem oglądaliście …
Tajemnica szyfru Marabuta…
I jesteście bardzo ostrożni …
~~piszący w krawacie niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:37
No i po co te lamenty?
Trzeba było wstawić 100/110 to by przeszło płaczliwy kmiotku. ;]]
Widocznie był to tradycyjny chamski post Lucjana stąd został zmoderowany. A ty jako chwalący chamstwo po nim .
Proste? Czy to za trudne dla ciebie?
14240
M21W2
23 maja 2025r. o 9:32
~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Widocznie był to tradycyjny chamski post Lucjana stąd został zmoderowany. A ty jako chwalący chamstwo po nim .

Zapomniałeś dodać - w czerwonym krawacie.

Dopisane 23.05.2025r. o godz. 09:32:

~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?

Przypomnę ten post jak CENZOR skończy pracę . Dla takich prostaków jak ty krytyka koalicji 13 grudnia i eurokołchozu to chamstwo, zostawię to bez komentarza.
~~pinochet niezalogowany
23 maja 2025r. o 10:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?

Zapomniałeś dodać - w czerwonym krawacie. Dopisane 23.05.2025r. o godz. 09:32:~~piszący w krawacie napisał(a): No i po co te lamenty?
Przypomnę ten post jak CENZOR skończy pracę . Dla takich prostaków jak ty krytyka koalicji 13 grudnia i eurokołchozu to chamstwo, zostawię to bez komentarza.

Nic z tego.Tutaj sie pracuje na trzy zmiany.
14240
M21W2
23 maja 2025r. o 17:19
~~pinochet napisał(a): Nic z tego.Tutaj sie pracuje na trzy zmiany.

Masz rację CENZOR na posterunku wycina wszystko co nie jest zgodne z jedynie słuszną linią Bolca , za PRL-u była
jedynie słuszna partia ( PZPR }.

Dopisane 23.05.2025r. o godz. 17:19:

" Wielkimi krokami zbliżają się wybory prezydenckie, a wraz z nimi gra o przyszłość Polski. Niestety, nie wszystko, co naprawdę istotne, trafia ostatnio do opinii publicznej.

Zauważyliście, że jednym z tematów niemal całkowicie przemilczanych ostatnio przez media głównego nurtu jest tzw. Zielony Ład, czyli pakiet unijnych regulacji, który diametralnie zmieni nasze życie i nasze domowe budżety? Polskojęzyczne – zagraniczne media sprzyjające kandydatowi PO, Rafałowi Trzaskowskiemu, starannie omijają ten temat, by nie zniechęcić wyborców przed decydującym głosowaniem. Dlaczego? Bo prawda mogłaby być zbyt niewygodna i zaważyć na wynikach wyborów."

https://wboleslawcu.pl/
14240
M21W2
23 maja 2025r. o 18:51
~~dawny znajomy napisał(a): A kiedy ty PROSTAKU skrytykowałeś chociaż jednym słowem rząd pis? Przypominam ci PROSTAKU że odpowiadam ci ADEKWATNIE więc nie podnoś tu wrzasków wiejski chamie.

Menelowi jakim jesteś odpowiem adekwatnie SPADAJ .

KAROL NAWROCKI , KAROL NAWROCKI , KAROL NAWROCKI PREZYDENTEM POLSKI .

Dopisane 23.05.2025r. o godz. 18:51:

" Zielony Ład – Ty zapłacisz

Zielony Ład to nie jest tylko polityczna deklaracja ochrony środowiska. To konkretne przepisy, które oznaczają koniec kopalń, droższą energię, ograniczenia w rolnictwie, a w konsekwencji – wyższe ceny żywności. To obowiązkowe audyty energetyczne, ocieplanie budynków, wymiana okien, kotłów i źródeł ciepła – nie tylko w domach, ale również w blokach. To również coraz wyższe opłaty za samochody spalinowe i presja, by przesiąść się na drogie auta elektryczne, których wielu mieszkańców po prostu nie będzie mogło sobie pozwolić kupić.

To nie są przepisy, które mogą nas ominąć – to proces już zaplanowany, którego wdrożenie wymaga tylko jednego elementu: prezydenta, który nie zawetuje niekorzystnych ustaw. Polska ma się stać klientem przede wszystkim niemieckiej technologii. "
To wszystko nam grozi jak nie wygra KAROL NAWROCKI , jak nie chcesz europejskiego zielonego ładu głosuj
na KAROLA NAWROCKIEGO .
~~Stalowy Szarłat niezalogowany
23 maja 2025r. o 20:03
ja napiszę wam tak...Nawrocki to ostatnia kłamliwa szuja...
a jak ktokolwiek ma jakieś wątpliwości co do tego co pisze niech spojrzy sobie na #niedla sutenerstwa i posłucha tego co ma tam do powiedzenia Jacek Murański...
niech posłucha gdzie i kiedy ta kłamliwa szuja poznała Patryka Maciaka...
później po spotkaniu Rublowa coś z tym pokombinuję bo jak się uda coś wam tu więcej wkleić...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza