Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W pięć lat w Bolesławcu ubyło sporo wyborców
~~Rudoczerwony Głąbigroszek niezalogowany
19 maja 2025r. o 22:02
~~Burawa Szydlica napisał(a): Ja nie głosuje nie chodzę nie narzeka mam to w.. Ja już nie ma czasu czekać kiedy będzie lepieja teraz albo wybierzemy kolejnego Dudę do tego przekręciarze albo jakąś cywilizacją do przodu bo zaścianek to był 8 lat. I wielkie gooowno też robili

Jakie „wybierzemy” jak gadasz, że nie głosujesz. Ogarnij się bo pierdo.isz jak potłuczony.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudoczerwony Głąbigroszek niezalogowany
19 maja 2025r. o 22:03
~~Granatowoczarny Driakiew napisał(a): Po 1 Czerwca, Tusk, Trzaskowski, Sikorski i reszta do pierdla!

Jak wygra Trzask to wszystkie złodziejskie mordy z PiS pójdą w końcu siedzieć. Słychać wycie? Znakomicie!
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
19 maja 2025r. o 22:31
~~Malinowa Brzoza napisał(a): Wniosek jest taki, że za pontyfikatu jaśnie nam panującego Piotra Romana miasto się zwija.

Miasto się zwija ponieważ ludzie umierali w domach bez pomocy lekarzy bo zrobili szpital cowidowy a ludzi zostawili na pastwę losu i jeszcze na pogrzebie nie mogło przebywać więcej jak 5 członków rodziny ,na pogrzeb mojego kolegi nie wpuszczono dwoje jego dzieci .
~~Ciemnoróżowa Gipsówka niezalogowany
20 maja 2025r. o 10:14
Niebawem nowych wyborców skokowo przybędzie, gdyż Ukraińcy masowo nabywają polskie obywatelstwo.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
20 maja 2025r. o 10:17
No i co? Pracują dla Polaków, więc git!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza