~~Brązowopłowy Pięciornik niezalogowany 18 godz. 51 min. temu
Ogromna tragedia. Trzeba poczekac na wyplate ubezpieczenia, bo to chyba niemozliwe, zeby ktos nie ubezpieczył swojego jedynego domu, skoro nie ma na koncie pieniedzy na drugi dom...
Ja kupując bilety na koncerty na odległą przyszlosc ubezpieczam je, bo strata 1000 zl bylaby dla mnie spora, a ubezpieczenie to raptem 50 zl i problem z głowy w razie choróbska albo innych niespodziewanych historii
~~Żółtobrunatna Kalia niezalogowany 18 godz. 39 min. temu
Interesuje mnie przyczyna pożaru. Po zdjęciach wnioskuję, że pożar zaczął się od dachu, na którym - zdaje się - są panele fotowoltaiczne. Czyżby to one były przyczyną pożaru?
~~Złotordzawy Suchodrzew niezalogowany 18 godz. 39 min. temu
Ogromna tragedia i na pewno pomogę w miarę możliwości rodzinie. Wiem, że z ubezpieczeniami różnie bywa - sama odzyskałam 9 tysięcy od PZU - po 3 latach walki w sądzie - nie wiem co bym zrobiła gdyby dotknęła mnie taka tragedia jak tą rodzinę.
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany 18 godz. 29 min. temu
~~Polk napisał(a): Ludzie to mają tupet....rozumiem zbiórkę na chorobę,na dzieci ok
Ale na dach ......
Mi zawieszenie w aucie poszło też mam zrobić zbiórkę?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.