~~Niebieskoszary Cis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszara Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Usuwajcie wszystko co dotyczy kandydata Karola. Państwo nie może promować złodziei, oszustów , osób uzależnionych, powiązanych z pseudokipicami, nierzetelnych, nieuczciwych. Kaczyński jakby kota wystawił to by na niego zagłosowali. Ale jak to się mówi jesteś tym na kogo głosujesz.
To dlaczego wiecznie kłamiesz ? Bo cóż szkodzi obiecać? To dlaczego sprowadzasz ciapatych migrantów, dlaczego chcesz wprowadzić euro , a plujesz na Polską złotówkę, dlaczego chcesz wysłać wojsko polskie na Ukrainę, dlaczego podpisałeś z Ukrainą cichą umowę na jej finansowanie przez kolejnych 10 lat, dlaczego robisz tak żeby Polacy wiecznie klekali przed innymi, kiedys przed Putinem teraz przed Ursulą , dlaczego jesteś za posłuszeństwem, a niewolnością??? Odpowiedz mi na te pytania, skoro jesteś tym na kogo głosujesz!!!!
To dla czego jedziesz do Niemiec i zapie....asz za euro żeby kredyty spłacić.Znam dużo ludzi myślących podobnie do ciebie, którzy popierają PiS i i tego ich kandydata na prezydenta RP pitolą to samo o Niemcach a zapier...a na linii przy produkcji butów i szpanuje jaki to biznesmen
Wszystko co napisałeś mija się z prawdą, to że znasz takich ludzi nie oznacza, że znasz też mnie .
Wy czegoś nie rozumiecie. Tutaj nie chodzi o "partnerstwo" POPiS , tutaj i teraz chodzi o to co dzieje się w Polsce, niezależnie od tego kto będzie prezydentem czy premierem, mam to w du..p..i..e. Ale zrobię wszystko co tylko będę mógł, żeby Polska była Polską i żeby moja rodzina była w niej bezpieczna, bo tego już w du...p...i...e nie mam. I Wam chyba też na tym zależy, prawda? Bo chyba nie tylko na zaistnieniu na portalu poprzez wyzywanie innych.
~~Terakotowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskoszary Cis napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ziemistoszara Glicynia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Usuwajcie wszystko co dotyczy kandydata Karola. Państwo nie może promować złodziei, oszustów , osób uzależnionych, powiązanych z pseudokipicami, nierzetelnych, nieuczciwych. Kaczyński jakby kota wystawił to by na niego zagłosowali. Ale jak to się mówi jesteś tym na kogo głosujesz.
To dlaczego wiecznie kłamiesz ? Bo cóż szkodzi obiecać? To dlaczego sprowadzasz ciapatych migrantów, dlaczego chcesz wprowadzić euro , a plujesz na Polską złotówkę, dlaczego chcesz wysłać wojsko polskie na Ukrainę, dlaczego podpisałeś z Ukrainą cichą umowę na jej finansowanie przez kolejnych 10 lat, dlaczego robisz tak żeby Polacy wiecznie klekali przed innymi, kiedys przed Putinem teraz przed Ursulą , dlaczego jesteś za posłuszeństwem, a niewolnością??? Odpowiedz mi na te pytania, skoro jesteś tym na kogo głosujesz!!!!
To dla czego jedziesz do Niemiec i zapie....asz za euro żeby kredyty spłacić.Znam dużo ludzi myślących podobnie do ciebie, którzy popierają PiS i i tego ich kandydata na prezydenta RP pitolą to samo o Niemcach a zapier...a na linii przy produkcji butów i szpanuje jaki to biznesmen
Wszystko co napisałeś mija się z prawdą, to że znasz takich ludzi nie oznacza, że znasz też mnie .
Wy czegoś nie rozumiecie. Tutaj nie chodzi o "partnerstwo" POPiS , tutaj i teraz chodzi o to co dzieje się w Polsce, niezależnie od tego kto będzie prezydentem czy premierem, mam to w du..p..i..e. Ale zrobię wszystko co tylko będę mógł, żeby Polska była Polską i żeby moja rodzina była w niej bezpieczna, bo tego już w du...p...i...e nie mam. I Wam chyba też na tym zależy, prawda? Bo chyba nie tylko na zaistnieniu na portalu poprzez wyzywanie innych.
To trzeba na Dni Ceramiki zaprosić Pietrzaka .
~~Ziemistoszara Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Usuwajcie wszystko co dotyczy kandydata Karola. Państwo nie może promować złodziei, oszustów , osób uzależnionych, powiązanych z pseudokipicami, nierzetelnych, nieuczciwych. Kaczyński jakby kota wystawił to by na niego zagłosowali. Ale jak to się mówi jesteś tym na kogo głosujesz.
~~Trudno nadążyć napisał(a): Piwo z Mentzenem
Sikorski: - "To był mój pomysł"
~~radek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Piwo z Mentzenem
Sikorski: - "To był mój pomysł"
Piwo Sławka, piana Trzaska
Czyli jak wyrolowałem p. Sławka i jego Konfę
~~Trudno nadążyć napisał(a): To jest jedna z najbardziej rozpowszechnionych plotek dotyczących Karola Nawrockiego — że pracując jako ochroniarz w sopockim Grand Hotelu,
~~Trudno nadążyć napisał(a): To gdzie to zaskoczenie p. premierze