Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki sięga po snusa podczas debaty – eksperci ostrzegają przed silnym uzależnieniem
~~To nie tak niezalogowany
26 maja 2025r. o 23:03
Wśród świętych są osoby, które były oszustami, mordercami, złodziejami, nałogowcami, seksoholikami i można by tę listę ciągnąć dalej.
Łączy te osoby jedno bardzo istotne słówko „były”.
To co piszę nie oznacza, że zgadzam się "rewelacjami" polskojęzycznego portalu
internetowego, ale by spojrzeć na sprawę z pewnym dystansem.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~właśnie że tak niezalogowany
27 maja 2025r. o 5:53
~~To nie tak napisał(a): Wśród świętych są osoby, które były oszustami, mordercami, złodziejami, nałogowcami, seksoholikami i można by tę listę ciągnąć dalej.
Łączy te osoby jedno bardzo istotne słówko „były”.

.
Kujda mać, ja wymiękam, nie jestem w stanie ogarnąć umysłu PiSowców, nawet zniżając się do poziomu podłogi, żeby chociaż zbliżyć się do ich intelektu..

Nowogrodzki - kilkukrotnie przyłapany (nagrany) na ćpaniu i wciąganiu nieznanej substancji od której jest silnie uzależniony.
Co na to otoczenie PiS i wyznawcy?

To w sumie nic takiego, to bardzo modne, choć szkodliwe. On bierze gumy i saszetki nikotynowe dostępne w każdym sklepie, nie jest żadnym ćpunem, gumy nie są zabronione. Nic się nie stało.

Trzaskowski - słusznie nie chce pajacować i zniżać się do poziomu ćpuna Nowogrodzkiego poddając się testom antynarkotykowym, bo nie ma ku temu nawet najmniejszych przesłanek.
Co na to otoczenie PiS i wyznawcy starego dziada?

Od razu widać że bierze, bo nie chce przeprowadzić testu.
Trzaskowski to ćpun.

Ja prdle, powiedzcie mi, czy PiSowcy są jakąś pomyłką natury?
Brakującym ogniwem teorii Darwina?
Byli płodzeni po pijaku?

Bo mnie już Kujda ręce opadają.
~~Lucjan niezalogowany
27 maja 2025r. o 7:00
~~właśnie że tak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a)

Byli płodzeni po pijaku?

Myślę że trafnie to określiłeś. Nie jest tajemnicą że wyznawcy teorii pisowskich to ludzie najczęściej po podstawówkach a ich tok myślenia to chyba efekt tego że i tą szkołę ukończyli ze sporymi problemami.
Tacy to często swój byt opierali na tym czego im natura nie odebrała ale nawet pierwotniak tą cechę posiada. Płodność więc robili to bez umiaru i bez zastanowienia. Stąd pojawił się też problem patologii .
Czy są odrzutem natury? Ich zachowania i ich wybory o tym jasno mówią . Czy byli płodzeni po pijaku? Nie wiem . Ale na pewno nie z trzeźwym umysłem. Wiem co piszę .
~~Jaskrawożółty Żywotnik niezalogowany
27 maja 2025r. o 8:53
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~właśnie że tak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a)

Byli płodzeni po pijaku?

Myślę że trafnie to określiłeś. Nie jest tajemnicą że wyznawcy teorii pisowskich to ludzie najczęściej po podstawówkach a ich tok myślenia to chyba efekt tego że i tą szkołę ukończyli ze sporymi problemami.
Tacy to często swój byt opierali na tym czego im natura nie odebrała ale nawet pierwotniak tą cechę posiada. Płodność więc robili to bez umiaru i bez zastanowienia. Stąd pojawił się też problem patologii .
Czy są odrzutem natury? Ich zachowania i ich wybory o tym jasno mówią . Czy byli płodzeni po pijaku? Nie wiem . Ale na pewno nie z trzeźwym umysłem. Wiem co piszę .

z ust mi wyjąłeś
~~Pawa Jeżówka niezalogowany
27 maja 2025r. o 9:23
~~To nie tak napisał(a): Wśród świętych są osoby, które były oszustami, mordercami, złodziejami, nałogowcami, seksoholikami i można by tę listę ciągnąć dalej.
Łączy te osoby jedno bardzo istotne słówko „były”.Local food delivery

Jakim trzeba być ćpunem, żeby nie wytrzymać dwuch godzin bez wciągania... I o to tutaj chodzi, nie o to że ktoś pali, ale nie pojmiesz...
27 maja 2025r. o 12:18
Zrobił to.
Nawrocki poddał się własnie testowi na obecność narkotyków.
Wynik negatywny.
27 maja 2025r. o 12:33
Pora na Trzaskowskiego i Nitrasa ;)
~~Limonkowa Aralia niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:53
~~To nie tak napisał(a): Zrobił to.
Nawrocki poddał się własnie testowi na obecność narkotyków.
Wynik negatywny.

W Warszawie nie ma czegoś takiego by to sprawdzić? tylko pojechał aż w PISie tereny? dlaczego tylko mocz sprawdzali? włosy powinni mu sprawdzić tam się wszystko od odkłada na dłużej, po tylu dniach od debaty to mocz jest już czysty.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK