~~Ceglany Miłorząb napisał(a): Kolejna błazenada w tym mieście. Najpierw wprowadzili drakońskie opłaty dla parkujących nie mających meldunku w Bolesławcu, a teraz następna durnota. Wg. tej logiki to mieszkańcy Łazisk, czy Warty Bolesławieckiej powinni na zbity łeb gonić rowerzystów ze ścieżki rowerowej, albo brać opłaty. Tu nie mówi się o budowie parkingów wielopoziomowych tylko wydziela się miejsca wybrańcom. To teraz jak mi ktoś zaparkuje na przeciw mojego domku jednorodzinnego tzn. że mam go pogonić?? Przyjadą dzieci do rodziców tam mieszkających i co? Samochód mają w Kruszynie czy Dobrej zostawić??
Masz grunt płacisz za niego to jest twoje i na twoim mogą stanąć za twoją zgoda i tak jest wszędzie do mnie też przyjeżdżają na świeta dzieci rodzin z osiedla i nie wzywam policji tylko szukam miejsca w planach budowy PZP i WZ jest najczęściej zapis jedna rodzina jedno miejsce parkingowe ale w tych czasach kto ma jedno auto w rodzinie ? Gdzie deweloper ma na blokach pasy zieleni gdzie ludzie z psami wychodzą i wrzucają po psach odchody gdzie są place zabaw na nowych osiedlach ,to jest masakra wszystkie nowe osiedla budują obok spółdzielni a ich lokatorzy przychodzą i czują się jak u siebie a jak chcesz ścieżkę rowerową zamykać dla swoich to na zakupy będziesz miał najbliżej Legnicę ? Czy Chojnów