~~Raskolnikow94 niezalogowany 17 czerwca 2025r. o 13:25
To trochę wstyd, aby miasto, które wcale nie jest biedne, tak odstawało programem od mniejszych i biedniejszych miast, gdzie władze miasta, w przeciwieństwie do Bolesławieckich, są bardziej ogarnięte i nie mają węża w kieszeni. Zawsze były po dwa koncerty jednego dnia, a teraz nagle po jednym. Co to w ogóle za gwiazda wieczoru piątkowego, Oscar Cyms? Fajny chłopak, ma dwa średniej jakości radiowe przeboje, ale bez przesady, aby był jedynym koncertem danego dnia. Tak naprawdę tylko ta Ira na najwyższym poziomie, ale to i tak wstyd. Kiedyś robiliście po 6 koncertów i grały u was największe gwiazdy polskiej sceny, a nawet była Kate Ryan, a teraz po linii najmniejszego oporu. Jest to smutne i przynosi wstyd miastu, które organizując tak gigantyczną imprezę mogłoby jednak bardziej stawać na wysokości zadania. Dyrektor BOK-u w ogóle do zwolnienia, bo nie dość, że jest słabym organizatorem na ostatnią chwilę praktycznie, to jeszcze za każdym razem nagabuje tych artystów na scenie robiąc jakiś cringe. Z roku na rok coraz gorzej. Do tej pory tradycją było, że przyjeżdżałem do was na to święto i zostawiałem tam sporo pieniędzy na różnych stoiskach, sklepach oraz w hotelu, a teraz coraz mniej mi się chce.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.