Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przewodnicząca Rady Miejskiej oraz burmistrz Nowogrodźca komentują wyniki referendum
~~Bladoczerwona Sośnica niezalogowany
1 lipca 2025r. o 22:36
~~Rubinowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zxc napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkanka napisał(a): W Zebrzydowej jest Ośrodek Zdrowia, który wymaga remontu a nie od razu sprzedania, remont będzie o wiele tańszy niż budowa nowego , znając życie to zaraz się okaże ,że w Zebrzydowej Stacyjnej nie ma działki i trzeba będzie budować w Zebrzydowej Wsi podobnie jak już wcześniej robił to Relich ,najpierw sprzedali Świetlicę później zlikwidowali Bibliotekę ,następnie Przedszkole ,zamknęli Pocztę i jak powiedziała na spotkaniu Społecznej Rady ZOZ pani Łoboza ,,Życie w Zebrzydowej zatrzymało się w latach 60 .

Co chcesz remontować jak on nie spełnia warunków i norm budowlanych? Nauczcie się ludzie czytać i trochę myśleć. Same specjalisty...
Jak ci tak dobrze to remontuj tą ruderę .

Znalazł się architekt budowlany w ruderze to może ty ... mieszkasz .Dach nowiutki , okna plastikowe również nowe wystarczy odnowić ściany i podłogi , jakoś do tej pory spełniał wymogi ,tu jest potrzeba sprowadzenia kilku lekarzy ,ja osobiście nie korzystam z usług tego Ośrodka od kilu lat ,przeniosłem się wraz z rodziną do Osiecznicy i nie zamierzam tu wrócić ,w Osiecznicy jest kilku lekarzy jest stomatolog ,diabetolog i kardiolog .jest również gabinet zabiegowy i laboratorium gdzie można zrobić wszystkie wyniki .W Ośrodku Zdrowia w Zebrzydowej przed laty było zarejestrowanych około 3 tys pacjentów z tego co się orientuję na dzisiaj pozostało kilkaset tych którzy nie są mobilni .Zastosowana autokorekta[/
Ale piszesz same kłamstwa . Ja z Osiecznicy nie ma tu kardiologa , nie ma diabetologa jest laboratorium . Leczenie ludzi na akord tylko recepty . W Zebrzydowie zmienić lekarza , koty w gabinecie miski , karmy to on sam robił ten syf . Położyć płytki , zrobić ściany i dbać o porządek . Świdrowa nic nie potrafi utrzymać to co jest , tylko chce nowe .

Dlaczego łżesz Kardiolog jest nie codziennie ale jest raz w tygodniu w Gabinetach doktora Skorupskiego ,natomiast w gabinetach podległych pod Szpital Ś Łukasza przyjmuje Pani Diabetolog u której się leczę od dwóch lat przyjmuje raz w miesiącu i trzeba się na wizytę zapisać ,!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rubinowy Jaśminowiec niezalogowany
1 lipca 2025r. o 22:47
~~Bladoczerwona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rubinowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zxc napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkanka napisał(a): W Zebrzydowej jest Ośrodek Zdrowia, który wymaga remontu a nie od razu sprzedania, remont będzie o wiele tańszy niż budowa nowego , znając życie to zaraz się okaże ,że w Zebrzydowej Stacyjnej nie ma działki i trzeba będzie budować w Zebrzydowej Wsi podobnie jak już wcześniej robił to Relich ,najpierw sprzedali Świetlicę później zlikwidowali Bibliotekę ,następnie Przedszkole ,zamknęli Pocztę i jak powiedziała na spotkaniu Społecznej Rady ZOZ pani Łoboza ,,Życie w Zebrzydowej zatrzymało się w latach 60 .

Co chcesz remontować jak on nie spełnia warunków i norm budowlanych? Nauczcie się ludzie czytać i trochę myśleć. Same specjalisty...
Jak ci tak dobrze to remontuj tą ruderę .

Znalazł się architekt budowlany w ruderze to może ty ... mieszkasz .Dach nowiutki , okna plastikowe również nowe wystarczy odnowić ściany i podłogi , jakoś do tej pory spełniał wymogi ,tu jest potrzeba sprowadzenia kilku lekarzy ,ja osobiście nie korzystam z usług tego Ośrodka od kilu lat ,przeniosłem się wraz z rodziną do Osiecznicy i nie zamierzam tu wrócić ,w Osiecznicy jest kilku lekarzy jest stomatolog ,diabetolog i kardiolog .jest również gabinet zabiegowy i laboratorium gdzie można zrobić wszystkie wyniki .W Ośrodku Zdrowia w Zebrzydowej przed laty było zarejestrowanych około 3 tys pacjentów z tego co się orientuję na dzisiaj pozostało kilkaset tych którzy nie są mobilni .Zastosowana autokorekta[/
Ale piszesz same kłamstwa . Ja z Osiecznicy nie ma tu kardiologa , nie ma diabetologa jest laboratorium . Leczenie ludzi na akord tylko recepty . W Zebrzydowie zmienić lekarza , koty w gabinecie miski , karmy to on sam robił ten syf . Położyć płytki , zrobić ściany i dbać o porządek . Świdrowa nic nie potrafi utrzymać to co jest , tylko chce nowe .
Dlaczego łżesz Kardiolog jest nie codziennie ale jest raz w tygodniu w Gabinetach doktora Skorupskiego ,natomiast w gabinetach podległych pod Szpital Ś Łukasza przyjmuje Pani Diabetolog u której się leczę od dwóch lat przyjmuje raz w miesiącu i trzeba się na wizytę zapisać ,![
Ty przestań kłamać nie ma kardiologa od dawna . Diabetolog raz w miesiącu? to fakt ale leczenie dobry cyrk .
~~wasz Robert niezalogowany
2 lipca 2025r. o 4:36
Przestańcie skakać sobie do oczu , gdy wrócę to razem z Antosią w każdej wiosce szpital wam wybudujemy .
Warunek , musicie pogonić świder i wybrać mnie.
2 lipca 2025r. o 8:28
Wystarczy ,że raz w miesiącu mam zaaplikowane leki które sprawiają ,że czuję się lepiej i jestem pod stałą kontrolą bardzo dobrej Lekarki gdzie mam przepisany lek który kosztuje 600 zł a ja mam go refundowanego i nie płacę ani grosza .
2 lipca 2025r. o 11:04
~~wasz Robert napisał(a): Przestańcie skakać sobie do oczu , gdy wrócę to razem z Antosią w każdej wiosce szpital wam wybudujemy .
Warunek , musicie pogonić świder i wybrać mnie.[
A tobie żal d..e ściska . Ty do pięt nie sięgasz tym osobą . Widać że bardzo chcesz powrotu byłego , bo ciągle o nim piszesz . On nie jest zainteresowany powrotem , A Świdrową nie trzeba poganiać ona sama odejdzie już na dniach .
2 lipca 2025r. o 13:26
~~Rubinowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Przestańcie skakać sobie do oczu , gdy wrócę to razem z Antosią w każdej wiosce szpital wam wybudujemy .
Warunek , musicie pogonić świder i wybrać mnie.[
A tobie żal d..e ściska . Ty do pięt nie sięgasz tym osobą . Widać że bardzo chcesz powrotu byłego , bo ciągle o nim piszesz . On nie jest zainteresowany powrotem , A Świdrową nie trzeba poganiać ona sama odejdzie już na dniach .

Jeśli to prawda to dam na mszę żeby odeszła jak najszybciej .
~~xyz niezalogowany
2 lipca 2025r. o 13:35
W wyborach na burmistrza od początku powtarzałem ,że nie ma dobrego kandydata na Burmistrza a Świdrową uważałem za mniejsze zło i na nią zagłosowałem ,czego dzisiaj bardzo żałuję ,dlatego postanowiłem ,że już więcej nigdy nie pójdę na żadne wybory samorządowe .
2 lipca 2025r. o 15:20
~~xyz napisał(a): W wyborach na burmistrza od początku powtarzałem ,że nie ma dobrego kandydata na Burmistrza a Świdrową uważałem za mniejsze zło i na nią zagłosowałem ,czego dzisiaj bardzo żałuję ,dlatego postanowiłem ,że już więcej nigdy nie pójdę na żadne wybory samorządowe .[
To jak będzie referendum o odwołanie burmistrz musisz iść i ją odwołać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza