Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie czekała na pociąg, wyłamała szlaban – surowa kara dla spawczyni
~~Szkarłatnoczerwona Begonia niezalogowany
7 godz. 34 min. temu
Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnozielona Lobelia niezalogowany
7 godz. 15 min. temu
~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.

Jeśli pisowski ściek TV Republika to Telewizja Polska, to Rydzyk jest idealnym kandydatem na Papieża.
~~TWOskar niezalogowany
6 godz. 55 min. temu
~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.

Jeśli pisowski ściek TV Republika to Telewizja Polska, to Rydzyk jest idealnym kandydatem na Papieża.
W internecie aż huczy o Tusku dziadku epoki postkomuny.Jestem zwolennikiem Konfederacji a nie Pisu.Tym Pisem niedługo się udlawicie bo tylko od was słyszę PIS, PIS ,PIS,PIS prwie od 2 lat nie rządzi.Rzadzi zdrajca Tusk .
~~Adam niezalogowany
6 godz. 42 min. temu
Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.

Kultura zwolenników Tuska Donalda jest na takim poziomie jak widać po zamieszczonym wpisie .
~~Zgniła Poziomka niezalogowany
6 godz. 32 min. temu
Z krec .. e ludzie nawet na nieszczęścia na torach robią polityczne szoł a pewnie nieroby ciągną nalewki pod sklepem. Zamiast pracować.

Zastosowana autokorekta

~~Szarobrunatny Ubiorek niezalogowany
6 godz. 27 min. temu

Ale z ciebie potomek
5 godz. 47 min. temu

A czyja jest TVN PATRIOTO ??? ( jeżeli wiesz co to znaczy )
5 godz. 43 min. temu
~~Adam napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.

Kultura zwolenników Tuska Donalda jest na takim poziomie jak widać po zamieszczonym wpisie .

Nic dodać - nic ująć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza