~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):W internecie aż huczy o Tusku dziadku epoki postkomuny.Jestem zwolennikiem Konfederacji a nie Pisu.Tym Pisem niedługo się udlawicie bo tylko od was słyszę PIS, PIS ,PIS,PIS prwie od 2 lat nie rządzi.Rzadzi zdrajca Tusk .Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
Jeśli pisowski ściek TV Republika to Telewizja Polska, to Rydzyk jest idealnym kandydatem na Papieża.
~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
Jeśli pisowski ściek TV Republika to Telewizja Polska, to Rydzyk jest idealnym kandydatem na Papieża.
Zastosowana autokorekta
~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
~~Adam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Lobelia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwona Begonia napisał(a): Tusk raz powiedział prawdę. W rozmowie z Giertychem mówił cytuje"Ja niemiec mam Ciebie uczyć ".Taśmy rozmow opublikowała telewizja Polska.
Kultura zwolenników Tuska Donalda jest na takim poziomie jak widać po zamieszczonym wpisie .
Nic dodać - nic ująć.