Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rynki w Krakowie i Bolesławcu - który piękniejszy? Sławek Gortych porównuje
~~Brunatnożółty Nawłoć niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 14:15
Śmieszny tekst. Poniosło redaktora jak mecenasa szunkawakana.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 15:33
~~Wiki napisał(a): Porównywanie Mercedesa do Poloneza Przestańcie się ośmieszać Kraków To jest historyczne miasto A to to nawet nie wiem czy ma 600 lat.
Cała zabudowa dzisiejszego Rynku powstała po II WŚ. Nie licząc obecnych 3 historycznych kamienic. A kiedyś pięciu.
~~Buc niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 1:22
Najbardziej zmyślona gówno anegdota o Krakowie: jako osoba która jeździ do Krakowa żaden Krakus mnie nie zaczepił z tekstem „pan nie z Krakowa" a tym bardziej że tekstem bym „zobaczył rynek jaki to nie piekniusi”. Ogólnie zakładając że to prawda zachowanie obu panów jest mocno bucowate,nie mówiąc że snobistyczne: gadanie że no coś tam wy z krec aliscie w którymś wieku a my wcześniej mieliśmy dostęp do kanalizacji mocno przemądrzałe i co: jakby to była wina tego gościa i teraz to powinien wehikuł czasu wymyśleć by ten jego ryneczek był lepszy od NAJLEPSZEGO BOLESŁAWIECKIEGO który nie oszukujmy się w paru miejscach wypada szkaradnie. Ale przynajmniej poszło w pienty rozmówcy i można sobie o tym pogadać na spotkaniu autorski no i na zaoraniu Krakusa nieco zarobić. Brawo Bolesławiec w byciu najlepszym w wywyższaniu się w każdym gówno temacie!!!

Zastosowana autokorekta

~~Popielata Aronia niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 16:40
Jestem rodowitym krakusem.
W Krakowie się urodziłem, wychowałem i dorosłem.
W Bolesławcu mieszkam od pięćdziesięciu lat i uważam nasze miasto za jedno z piękniejszych w wśród miast tej wielkości.
Ale pytanie czy piękniejszy jest krakowski Rynek Główny czy rynek w Bolesławcu to albo kiepska prowokacja albo kompletnej ignorancji autora.
~~bazyliszek niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 10:59
mój post ci nie pasuje dlatego go usówasz ? usuń cały ten temat bo jest do bani tak jak ty i twó kraków .
~~Atramentowy Berberys niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 6:44
~~Rdzawobrunatny Fasolnik napisał(a): Szukasz gosciu tematów to zastanów się dlaczego dzieci siebie rodzą i szkoły zamykają zastanów się
Sam wy hiwalem czworo dzieci pytam się Ciebie Gordych

A cóż to za język?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza