~~Zarumieniona Czubatka niezalogowany 2 lipca 2025r. o 14:57
Przykro się czyta takie wypociny. Osoby z ugrupowania niby liberalnego. A tu komunikat z projekcją odczuć. Prawie jak złodziej który nic nie ukradnie to czuje się okradany.
~~Posiwiała Gęsiówka niezalogowany 2 lipca 2025r. o 15:00
~~Hebanowy Bluszcz napisał(a): Macie większość? Gdzie ? Z tego co wiem wybory do sejmu wygrało PiS . Wy rządzicie tylko dzięji przystawkom . Sami nic nie zobaczycie .
Dokładnie tak, a i do wiadomości tej pani: ona nie jest i nigdy nie będzie moją radną, no ale ja nie skomlę.
~~Zielona Gruszka niezalogowany 2 lipca 2025r. o 15:00
Tutaj nie przywołano całości pani wypowiedzi, ale sama pani sobie odpowiedziała dlaczego tak jest i gdzie macie mieszkańców. Oto fragment z Fejsa PO w Bolesławcu:
"...Ludzie w Bolesławcu, w gminach, w małych wsiach chcą rozmawiać. Chcą widzieć Was obok siebie, nie tylko w telewizji. Wysyłamy maile – bez odpowiedzi. Zgłaszamy problemy – bez reakcji. A przecież to tu, na dole, tworzy się wiara w Platformę. Tu się buduje zaufanie. Nie tylko w Warszawie. Organizujcie spotkania, edukujcie, tłumaczcie, konsultujcie.
(...) Nie chcę słyszeć, że nie ma czasu, że kampania będzie za rok..."
Już pani wie dlaczego tracicie? Jeśli tak, to ja zadam pytanie: A co pani zrobiła, że w ten sposób rozlicza innych kolegów? Czekam na odpowiedź, bo to jest słabe.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.