Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Widzę, jak przegrywamy z własną łagodnością - pisze bolesławiecka radna
~~Żółtopomarańczowa Borówka niezalogowany
2 lipca 2025r. o 15:35
Mam nadzieję że to ostatnia kadencja t j pani. Nie doczytałem do końca bo na wymioty mnie wzięło. Było coś o bratach kamratach?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Indygowa Konwalia niezalogowany
2 lipca 2025r. o 15:52
~~Psychiatra napisał(a): PO twarzy tej pani widać że jest ostro ODKLEJONA.
Raczej kryzys wieku średniego.
~~Mójgłossięnieliczy niezalogowany
2 lipca 2025r. o 15:53
Pani Radna. Na barykady! Kosy na sztorc! Klawiatura w dłoń! Do ataku!
~~Fioletowy Kielichowiec niezalogowany
2 lipca 2025r. o 16:01
~~Katolik napisał(a): Aborcja na życzenie Pani nie przeszkadza?

To indywidualna sprawa, jesteś przeciwko to nie rób sobie aborcji
2 lipca 2025r. o 16:03
~~Indygowa Konwalia napisał(a): Przystawki wyniosły PO do władzy a teraz zaliczają katastrofalny upadek.To koniec tej pokracznej Delikatność w waszym wydaniu przybiera postać arkuszerki usuwającej 9 miesięczne dziecko.

No lepiej oglądać śmierć i cierpienie tego dziecka w ciągu 3-4 dni po porodzie .... Sadyści...
2 lipca 2025r. o 16:04
~~Złotożółta Kosodrzewina napisał(a): A pani nie jest moją radną.To tak w odpowiedzi na pani wywody na temat Prezydenta Naszego Kraju.Może się pani wypisze z Polski???? Bo gdyby wygrał pani kandydat byłoby cuuudownie? To jest Nasz polski Prezydent- Nasz- nie mój ,nie twoj- NASZ!!!!

Nie jest nasz, z taką przeszłością to wstyd się w ogóle pokazywać w mediach w kraju, a co dopiero za granicą.
2 lipca 2025r. o 16:10
~~Płowy Starzec napisał(a): Pani BEZRADNA ZAJMIJCIE SIE LESNYM POTOKIEN BO 40 STOPNI CO MAJOM LUDZIE W BLOKACH Z DZIECMI POCZAC SA WAKACJE A TEN WODZ Z AMERYKI POLODNIOWEJ ZAMKOL TAKI BASEN ZA MILIONY WY JESTESCIE NORMALI STADO BARANOW

Sami go sobie wybraliście
~~Szarobrunatna Jeżówka niezalogowany
2 lipca 2025r. o 16:13
Łagodny to może być drink ,a radny jak lew
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza