~~Mlecznobiałe Parzydło napisał(a): Wiemy, [!TU WSTAWIAMY PRZECINEK!] ile pieniędzy trafilo (...). Może jakies kreatywne metody edukacji i podjęcie prób zapamiętania podstawowych zasad interpunkcji? Może Szymborska "Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono". Ona nawet w wierszach dawała rade z przecinkami... Nie dziękujcie, bo nie ma za co, i tak nic z tą wiedzą nie zrobicie ;)))
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznobiałe Parzydło napisał(a): Wiemy, [!TU WSTAWIAMY PRZECINEK!] ile pieniędzy trafilo (...). Może jakies kreatywne metody edukacji i podjęcie prób zapamiętania podstawowych zasad interpunkcji? Może Szymborska "Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono". Ona nawet w wierszach dawała rade z przecinkami... Nie dziękujcie, bo nie ma za co, i tak nic z tą wiedzą nie zrobicie ;)))
Dziękuję Ci, w wersji pierwotnej był przecinek.
~~Xyz napisał(a): Dziwne te statystyki.w bloku ,w którym mieszkam na 2 klatki jest 7 psów.Nie wiem ile zarejestrowanych,ale liczby jak na 40tysieczne miasto mocno okrojone w podatku przez samych mieszkańców.I jeszcze jedna uwaga oni mają psy ,a ja muszę codziennie słuchać ujadania,powinienem mieć zniżkę w czynsza za brak komfortu.Oczywiscie znajdą się mądrzy"inaczej" żebym się przeprowadzić do domku jak mam problem .ich opinie są warte tych których widzą w lustrze.