~~Ognistoczerwony Perukowiec napisał(a): Po co Pan Redaktor Gwizdała pompuje
temat w mediach ogólnopolskich
o homofobii i rasistowskim Święcie Ceramiki ,
bolesławieckich ceramików ?
„ Kto nie pasuje do obrazka, ten wypad – świetna promocja miasta.
Ogólnopolskie media już o tym piszą…„ ”
Jak zawsze w ty mieście
za sprawą
( intryg prowokacji kłótni, napuszczanie jednych ludzi / środowisk na drugich stoi pan Piotr Roman )
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwony Perukowiec napisał(a): Po co Pan Redaktor Gwizdała pompuje
Jak zawsze w ty mieście
za sprawą
( intryg prowokacji kłótni, napuszczanie jednych ludzi / środowisk na drugich stoi pan Piotr Roman )
Przecież tak jest . To miasteczko jest homofobiczne i rasistowskie więc w czym problem?
~~ewka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwony Perukowiec napisał(a): Po co Pan Redaktor Gwizdała pompuje
Jak zawsze w ty mieście
za sprawą
Przecież tak jest . To miasteczko jest homofobiczne i rasistowskie więc w czym problem?
Bzdura. To że ludzie nie chcą deprawowania dzieci to nie znaczy że są anty
Mieszkańcy nie są rasistami, ani homofobami, jak ktoś chce sobie organizować tzw. paradę równości, to niech sobie organizuje sobie za własną kasę, wtedy przyjdzie ich oglądać ten co jest zainteresowany,a nie wpycha się w paradę ceramiki.
~~Jasnobrunatny Ambrowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oliwkowa Laurencja napisał(a): Gwizdała fragmenty Waszego wywiadu przedstawił u siebie ale nie podał źródła, to niemoralne i typowa ściąga. Nie chcę wchodzić już na takie strony.
Ja już od dawna nie wchodzę na śmieci z Istotone, większość artykułów kopiuj-wklej. Nie żałuję mojej decyzji ;) polecam każdemu.