~~Posiwiały Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emil napisał(a): Rozbrajają mnie wpisy typu "to pracuj w Polsce" "w Polsce szukaja rak do pracy" "to spie.... do Niemca" ....po pierwsze w Polsce będąc na przykład singlem i majac kredo nie wyżyjesz na ratę rachunki jedzenie i rzeczy codziennej potrzeby,po drugie skoro brakuje rak do pracy to dlaczego nie ścigają osob ktore notorycznie siedza na L4 i biora kase za frajer a jest takich w Polsce mnóstwo a po trzecie jakby nie daj Boże cos sie w Polsce złego działo to Dziadki z ROG co stoją na granicach sami by na po tonach przez Nysę spier.... do Niemca w obsr... zbroi.....no i najważniejsze w Polsce po odjęciu podatków z najniższej krajowej na rękę zostaje Ci 3200zl a w de najniższa po opodatkowaniu w przeliczeniu 6300zl różnica jest duża.
100% racja nie da się patrzeć na faszystowską mordę Bąkewicza !!!!!
~~Blond Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiały Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Emil napisał(a): Rozbrajają mnie wpisy typu "to pracuj w Polsce" "w Polsce szukaja rak do pracy" "to spie.... do Niemca" ....po pierwsze w Polsce będąc na przykład singlem i majac kredo nie wyżyjesz na ratę rachunki jedzenie i rzeczy codziennej potrzeby,po drugie skoro brakuje rak do pracy to dlaczego nie ścigają osob ktore notorycznie siedza na L4 i biora kase za frajer a jest takich w Polsce mnóstwo a po trzecie jakby nie daj Boże cos sie w Polsce złego działo to Dziadki z ROG co stoją na granicach sami by na po tonach przez Nysę spier.... do Niemca w obsr... zbroi.....no i najważniejsze w Polsce po odjęciu podatków z najniższej krajowej na rękę zostaje Ci 3200zl a w de najniższa po opodatkowaniu w przeliczeniu 6300zl różnica jest duża.
100% racja nie da się patrzeć na faszystowską mordę Bąkewicza !!!!!
To prawda, nie da się patrzyć na nazistowską twarz Donka, tylko wąsa dziadka malarza mu brakuje!!!
A tobie pisowski cwelu tylko bolca w dupala
~~Ula K napisał(a): Właśnie dzisiaj jechałam na Niemcy i pełen luz, a na naszej granicy podziękujcie batkiewiczom i tej reszcie oszołomów....Babo.Oszolomem jest niemiecki TW.Oskar tussk,który realizuje niemieckie interesy w Polsce.A chłopakom to podziękuj że bronią Cię przed gwalcicielami .
~~Ikar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ula K napisał(a): Właśnie dzisiaj jechałam na Niemcy i pełen luz, a na naszej granicy podziękujcie batkiewiczom i tej reszcie oszołomów....Babo.Oszolomem jest niemiecki TW.Oskar tussk,który realizuje niemieckie interesy w Polsce.A chłopakom to podziękuj że bronią Cię przed gwalcicielami .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ikar napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ula K napisał(a): Właśnie dzisiaj jechałam na Niemcy i pełen luz, a na naszej granicy podziękujcie batkiewiczom i tej reszcie oszołomów....Babo.Oszolomem jest niemiecki TW.Oskar tussk,który realizuje niemieckie interesy w Polsce.A chłopakom to podziękuj że bronią Cię przed gwalcicielami .
To durny fiucie powiedz ilu nielegalnych uchodźców zatrzymały faszystowskie bojóki Bąkiewicza ,odpowiem ci bucu ,ani jednego !
Co to ma wspólnego z faszyzmem misiaczku ? I tak się nie ekscytuj krótki fiutku