Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W sobotę poczułam lęk, pierwszy raz w Polsce
~~Srebrzystobiały Kuflik niezalogowany
19 godz. 45 min. temu
~~Sinawy Rozpław napisał(a): Autorze , a jak się czują porzucone żony, którym nie płaci się alimentów na porzucone dzieci? Ty nasz pięknoduchu :)

Za komuny bez alimentów wychowałam dwoje dzieci i migrantów nie było. Zakasać rękawy i zapi...ć tak ja zapierniczałam na dwa etaty....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ulak niezalogowany
19 godz. 33 min. temu
~~Burozielony Koleus napisał(a): niestety to my czujemy się coraz bardziej obco we własnym kraju.... na ulicach coraz więcej obcokrajowców, boja się dzieci.... i co mam się cieszyć z tego powodu??????????????

A nie boicie się o dzieci wysyłając je do kościoła? W tej sytuacji same rzucacie dzieci w ręce oprawców i żadnych wyrzutów?
~~Marchewkowa Dabecja niezalogowany
19 godz. 26 min. temu
Jeśli ta cudzoziemka jest u nas nielegalnie, to bardzo dobrze iż poczuła lęk. Nielegalni migranci nie mają prawa na pobyt w Polsce!
~~Kasztanowata Diaskia niezalogowany
19 godz. 25 min. temu
Zawsze mozna wrócić do kraju ojczystego.
~~ha ha niezalogowany
18 godz. 20 min. temu
Ja to tak się boję tych migrantów .że nie wychodzę w ogóle z domu ,chleb donosi mi żona ,w mojej wiosce więcej jest migrantów niż Plaków, 90 % to Serby i Bośniaki !
~~Przekrwiony Narcyz niezalogowany
17 godz. 27 min. temu
~~ulak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burozielony Koleus napisał(a): niestety to my czujemy się coraz bardziej obco we własnym kraju.... na ulicach coraz więcej obcokrajowców, boja się dzieci.... i co mam się cieszyć z tego powodu??????????????

A nie boicie się o dzieci wysyłając je do kościoła? W tej sytuacji same rzucacie dzieci w ręce oprawców i żadnych wyrzutów?

Nie obrażaj wszystkich katolików, bo nie masz do tego prawa, a dzieci to strach wysyłać gdzie są tacy ludzie jak ty
~~Przekrwiony Narcyz niezalogowany
17 godz. 25 min. temu
~~ha ha napisał(a): Ja to tak się boję tych migrantów .że nie wychodzę w ogóle z domu ,chleb donosi mi żona ,w mojej wiosce więcej jest migrantów niż Plaków, 90 % to Serby i Bośniaki !

O, jakie poczucie humoru, ciekawe jak będzie ci wesoło jak zabiją i zgwałcą kogoś z twojej najbliżej rodziny
~~ulak niezalogowany
17 godz. 23 min. temu
~~Przekrwiony Narcyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ulak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Koleus napisał(a): niestety to my czujemy się coraz bardziej obco we własnym kraju.... na ulicach coraz więcej obcokrajowców, boja się dzieci.... i co mam się cieszyć z tego powodu??????????????

Nie obrażaj wszystkich katolików, bo nie masz do tego prawa, a dzieci to strach wysyłać gdzie są tacy ludzie jak ty

Gdzie ja pisałem o katolikach , w którym kościele takiego widziałeś ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza