~~Kjh napisał(a): A co radny-bezradny ma do zaproponowania młodzieży w tym mieście! Do k….wy nędzy - gdzie ci nastolatkowie mają pójść skoro zewsząd się ich przegania!!!
~~Xxc napisał(a): Problem tkwi nie w stolikach, tylko dzisiejszych młodych ludziach, którzy w większości bez dragów, alkoholu, przekleństw, pizgania autem i przypadkowego seksu nie potrafią się bawić. Gdyby w łkendy tylko tańczyli, śpiewali przy gitarze, sprzątali po sobie i kończyli zabawy przed północą, aby okoliczni mieszkańcy mogli się wysłpać, nie byłoby problemu.
~~Lilioworóżowy Kokorycz napisał(a): A ja chcę likwidacji pisowskiego pajaca. Co na to władze miasta?
~~Płowobrązowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Kokorycz napisał(a): A ja chcę likwidacji pisowskiego pajaca. Co na to władze miasta?
Groźby karalne! gdzie policja?
Zastosowana autokorekta
~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~pragmatyk napisał(a): Dlaczego nie wprowadzą ustawy że po 22 młodzież do szesnastego roku życia zakaz przebywania w takich miejscach ? w Niemczech to działa.
Gdzie ty to w Niemcach widziałeś , zakaz przebywanie młodzieży na podwórku po 22 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????