Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki zaprzysiężony na Prezydenta RP
~~Białawoszara Karagana niezalogowany
17 godz. 52 min. temu
~~Jasio napisał(a): Ja piszę otwarcie o Karolku że to kryptofaszol.

Skąd tyle głupoty? Patrząc po komentarzach nie mogę się nadziwić głupocie, powtarzaniu propagandowych haseł i kompletnej bezmyślności. Plemię tuskowe się uruchomiło, w odpowiedzi kacze plemię się uruchamia i bezmyślność oraz głupota królują. Najgorsze, że większość tzw. elit i posłów to też bezmyślni członkowie wrogich plemion. Od dołu do góry rozum w cenie. Ale jest go, jak na lekarstwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tusek niezalogowany
17 godz. 47 min. temu
Nebac Tfuska
~~Woskowożółta Malwa niezalogowany
17 godz. 46 min. temu
A teraz zapraszam pana z podkoszulką i napisem kompromitującym, by jeszcze raz wypowiedział słowa,
które podczas wizyty , dzisiaj już pana Prezydenta Karola Nawrockiego wypowiedział ..
awanturnik !!!! tak to leciało …
„ przyszedłem tutaj , by zobaczyć przyszłego , niedoszłego prezydenta „ , jednak nie spełniły się sny …
Chwała Polsce i panu Prezydentowi najjaśniejszej krainy z białym orłem w godle .. a czarne gapy ..??
pozostaje się tylko dostosować..
~~Migdałowa Niezapominajka niezalogowany
17 godz. 42 min. temu
Przepiękna uroczystość. Polacy to jednak mądry Naród. Nie dali się zwieść obiecankom POsmarkanych . A za 2 lata jeszcze raz obuchem w łem i POszli wy na szczaw.
~~Bladoróżowy Sundaville niezalogowany
17 godz. 40 min. temu
Jemu się pomyliło Rezydentów anie z rzadzeniem.
~~Złotobrązowa Robinia niezalogowany
17 godz. 34 min. temu
~~Migdałowa Niezapominajka napisał(a): Przepiękna uroczystość. Polacy to jednak mądry Naród. Nie dali się zwieść obiecankom POsmarkanych . A za 2 lata jeszcze raz obuchem w łem i POszli wy na szczaw.

~~Migdałowa Niezapominajka napisał(a): Przepiękna uroczystość. Polacy to jednak mądry Naród. Nie dali się zwieść obiecankom POsmarkanych . A za 2 lata jeszcze raz obuchem w łem i POszli wy na szczaw.

Ty też na "Snusach"??Jak twój idol???
~~Ciemnoczekoladowy Oczar niezalogowany
17 godz. 26 min. temu
Politycy są głupi, ale ci co im wierzą jeszcze głupsi.
~~Czerwony kapelusz zawsze podejrzany niezalogowany
17 godz. 13 min. temu
Jadłem ok. godz. 10.00 śniadanie, kiedy żona włączyła telewizor.
I po śniadaniu, zwróciłem wszystko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza