Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Guardian

~:) niezalogowany
15 lutego 2012r. o 22:00
Na rękę nie muszą pracować, bo NFZ sponsoruje ;)
Wszyscy na produkcji zarabiają po 5000 PLN za 2 ręce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KS niezalogowany
15 lutego 2012r. o 22:13
Pozdrawiam całe kierownictwo i wszystkich kolegów pracujących w biurze.
Nie przejmujcie się wpisami.
Nikt na produkcji nie wie jak Wy ciężko pracujecie.
Pozdrawiam wszystkich obiektywnych.
~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 22:27
~KS napisał(a): Pozdrawiam całe kierownictwo i wszystkich kolegów pracujących w biurze.

Na pewno coś robią ale nie tyle i nie w takich warunkach jak ludzie z produkcji: wy godzinna przerwa -w tym czasie możecie wyjść poza zakład ,produkcja 15 min. przerwy -zakaz opuszczania zakładu , możecie swobodnie rozmawiać, pójść do toalety ,na fajkę , odebrać telefon.Produkcja przy 3 zmianach zarabia duuużo mniej niż biuro i kadra" nibyzarządzająca ".Guardian nie docenia dobrych sprawdzonych pracowników -docenia kapusi i lizusów ,poniżacie wy" supercośtam " ludzi z produkcji a wielu z nich to ludzie z wyższym wykształceniem ,obrażacie ,wrzeszczycie i sami nie wiecie czego chcecie !! Chcecie szacunku , uczciwości i oddanego pracownika ,zacznijcie najpierw sobie się przyglądać .
~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 23:04
Obejrzyjcie sobie film Eksperyment.Zobaczycie, co się dzieje z człowiekiem, który dostaje władzę.
~JA niezalogowany
16 lutego 2012r. o 12:01
~KS napisał(a): Pozdrawiam całe kierownictwo i wszystkich kolegów pracujących w biurze.

Dzięki takim właśnie ludziom jak Ty są te wpisy i taka atmosfera w zakładzie !! :> Najlepiej powiedzieć cyt."Nie przejmujcie się wpisami.
Nikt na produkcji nie wie jak Wy ciężko pracujecie. " Chołota niech zap...ala i cicho siedzi ;( Zapraszamy na wtrysk, chociaż jeden dzień na próbę !! Zobaczycie jak to lekko :>
Poza tym do uczonych zarządzających produkcją:
To ,że wtryskarka ma maksymalną wydajność przykładowo-100szt na godzinę to nie znaczy, że ma pracować na max obrotach i produkować "scrap"-złom a następnie wyrzucać połowę produkcji do kontenera na śmieci.
Nawet dzieci w przedszkolu wiedzą o tym, że SZYBKO NIE ZNACZY DOBRZE!!
Samochód też ma na liczniku 200km/h, czy jadąc tym samochodem masz pedał gazu wciśnięty do podłogi od startu do mety ?? Nie :|
Optymalizacja i jakość produkcji zależy od wielu czynników, które muszą tworzyć spójną całość.
Co do 5S ,to najpierw trzeba zrozumieć działanie 5S i jego rolę w systemie doskonalenia , czyli wdrażający powinien najpierw sam zrozumieć zasadę jego działania!! Oczywiście system ten obejmuje całą załogę, począwszy od BIURA na samej górze a nie tylko FIZYCZNYCH :>
Pozdrawiam Fizoli NIE DAJMY SIĘ STŁAMSIĆ I ZASTRASZAĆ PRZEZ BAD EMPLOYER (zły pracodawca) !! :P
~ex niezalogowany
16 lutego 2012r. o 12:06
pracowałem tam wzeszłym roku ("w biurze") z powodów różnych musiałem zmienić pracę. Nie narzekałem. Było dużo pracy, dużo problemów ale i dużo tych fajnych chwil. Ludzie- wlasnie Ci z biura to chyba największa wartość tej firmy. Dzial PD czyli Śniezka, inżynier W, chrupki z It, Natalencja z kadr - Nie dajcie się! Pozdrawiam

a co do sporów producja vs. reszta swiata. tak bedzie zawsze tu gdzie teraz pracuje jest to samo :)
~JA niezalogowany
16 lutego 2012r. o 12:20
~ex napisał(a): pracowałem tam wzeszłym roku ("w biurze") z powodów różnych musiałem zmienić pracę. Nie narzekałem. Było dużo pracy, dużo problemów ale i dużo tych fajnych chwil. Ludzie- wlasnie Ci z biura to chyba największa wartość tej firmy. Dzial PD czyli Śniezka, inżynier W, chrupki z It, Natalencja z kadr - Nie dajcie się! Pozdrawiam

a co do sporów producja vs. reszta swiata. tak bedzie zawsze tu gdzie teraz pracuje jest to samo :)

Z reguły nie zmienia się pracy na GORSZĄ, więc nie było Ci tak dobrze jak to opisujesz :P Poza tym ,zakład istnieje bardzo krótko więc za długiego stażu w tym zakładzie też nie miałeś :P
Powodzenia w nowej pracy :>
~ niezalogowany
16 lutego 2012r. o 12:37
A ja chciałam zapytać o to, jak długo czeka się na odpowiedź? Bo jakiś czas temu wysłałam CV i dzwoniłam i pani mi powiedziała, że jeszcze się do mnie odezwą, a mija już drugi tydzień i nie mam zadnej odpowiedzi i nie wiem, czy przypadkiem się głupio nie łudzę, że ktoś jednak da znać. Ile trwa proces rekrutacji? Na czym polega? Bardzo mi zależy na tej pracy, więc chciałabym wiedzieć, jak to wyglądało w Waszym przypadku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza