Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~ja niezalogowany
22 lutego 2013r. o 8:26
moja suknia ślubna była bardzo brudna, oczywiście pralnie muszę ja pokryć. Powiedział że za 2 tygodnie może ją wyprać ale nie w pralni bo go nie stać na to.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 9:51
~ja napisał(a): moja suknia ślubna była bardzo brudna, oczywiście pralnie muszę ja pokryć. Powiedział że za 2 tygodnie może ją wyprać ale nie w pralni bo go nie stać na to.

Trzeba było pozwolić jemu na wypranie, jak by zniszczył musiałby nie suknię a pieniądze oddać (nie wiadomo czy suknia już nie była zniszczona) a jak nie to na policję.
Trzeba byłoby chyba umówić się w sobotę wieczorem albo w niedzielę bardzo rano, ale przed ich klatką, bo w niedzielę na giełdę jadą.
9880
#she89 nieaktywny
22 lutego 2013r. o 10:04
Tak jak obiecałam dzwoniłam do szefowej kilkakrotnie, zero odzewu, dlatego też się z nią nie umówiłam na jutro na tą 15.15. Daje im ostatni tydzień, później idę na policję.
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 11:07
Będziecie tak czekać z tygodnia na tydzień, a oni i tak się z Wami nie umówią. :> Lepiej sie zebrac i isc na policje. Przynajmniej będziecie wiedziały czy jest jakakolwiek szansa.
9880
#she89 nieaktywny
22 lutego 2013r. o 11:53
Ok, zatem, która pójdzie ze mną jutro na policję...??
~Czuję się oszukana. niezalogowany
22 lutego 2013r. o 16:25
Ja też zostawiłam ta swoje rzeczy na około 150 zł. Nie wiem czy warto gdzieś iść? Tyle nerwów i pewnie nic z tego nie dostanę. Niech właścicielka bezwstydna się w to ubierze!
Brak słów taki mały Bolesławiec i mieszkająca w Rynku właścicielka nie ma wstydu??? To już trzeba mieć tupet. Ale Ja ją jeszcze spotkam i poproszę o zwrot gotówki tym bardziej,że noszę umowę w portwelu.
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 17:26
ja przyjade.Bede o 15.15 jezeli ta pora nadal pasuje.najwyzej pojdziemy we dwie na policje
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 17:59
Słuchajcie oni tylko czekają,że to ucichnie bo nikt do tej pory nic nie zrobił.Boją się z domu wyjśc a co dopiero mowa o spotkaniu z nami.Wiemy gdzie mieszka to trzeba iśc i tyle.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem