Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~ISKIERKA SOBOTA GODZ.15.15 niezalogowany
21 lutego 2013r. o 8:39
Pod Iskierka- SOBOTA o godz.15.15!!!
ZAPRASZAMY WŁAŚCICIELKĘ.CHCEMY SIĘ DOGADAĆ.
Jak nie będzie efektu,idziemy na policję i dowiemy się co dalej robić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lutego 2013r. o 9:47
strata waszego czasu i nerwów, ta małpa robi z klientów frajerów sprzedaje wasze rzeczy na giełdzie od dawna czuje sie bezkarna na męża zwala najgorsze wysyła go do komisu bo jej wstyd nie dziewie sie ale że on z nią jeszcze jest to sie dziwie. powodzenia
~ niezalogowany
21 lutego 2013r. o 11:17
ale nie mozna tego tak zostawic.Przyjdzie,kto bedzie mogl
9880
#she89 nieaktywny
21 lutego 2013r. o 11:29
Czyli..? Ile nas w końcu jest..? Ja jednak jestem za pójściem na policję, ona robi z nas frajerów, faktycznie. Umówmy się, zabierzcie swoje umowy i chodźcie na policję od razu. W sobotę o 15.15, co wy na to? Czy ktoś dzwonił do tej szefowej czy ja mam to zrobić?
~katarzyna niezalogowany
21 lutego 2013r. o 12:16
jeżeli będą jakies konkrety to piszcie ja mam do bolesławca spory kawałek wiec nic nie obiecuje ale moze uda mi sie dotrzec w sobote. dzieki za numer zadzwonie i moze za któryms razem ktos odbierze ja bym wolała gadac z mezem bo to u niego w chojnowie zostawiałam rzeczy i pozniej w bolcu. w sumie to do tej pory nie było problemu 2 lub 3 razy odebrałam zwrot i 2 razy dostałam pieniazki ale nadal zostało tam troche moichg rzeczy i kasa.pogadam z mezem moze sie zgodzi w sobote jechac na zakupy.
~ niezalogowany
21 lutego 2013r. o 13:09
she89 napisał(a): Czyli..? Ile nas w końcu jest..? Ja jednak jestem za pójściem na policję, ona robi z nas frajerów, faktycznie. Umówmy się, zabierzcie swoje umowy i chodźcie na policję od razu. W sobotę o 15.15, co wy na to? Czy ktoś dzwonił do tej szefowej czy ja mam to zrobić?

zadzwon prosze.Ustalmy,ze ty to zrobisz,nikt wiecej.
A ile nas bedzie?widze po wpisach,ze ze 4 sie deklaruja.Mam nadzieje,ze jednak bedzie wiecej osob.Ja mam tam calkiem sporo rzeczy,w rym lozeczko,stolik do karmienia i ciuszki.Wiec mi zalezy i bede.
~ja niezalogowany
21 lutego 2013r. o 15:25
ten facet jest teraz kolo szpitala na parkingu bylej mleczarni, jak chcecie go zastac to idźcie tam teraz,
właśnie odzyskałam swoją suknie ślubną ale jest w takim masakrycznym stanie ze szkoda gadac
~ja niezalogowany
21 lutego 2013r. o 16:19
Ale tupet to tam się z Tobą umówił po odbiór rzeczy?Tylko na tyle go stac,masakrycznie czyli jak?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMARaport BIK