Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

9880
#she89 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 9:40
Dodzwoniłam się do szefowej komisu i powiedziałam jej,że chcę odzyskać swoje rzeczy, kazała napisać smsa z numerem umowy i adresem pod jaki ma przywieźć, napisałam...dwa tygodnie temu, do dzisiaj zero odzewu. Słuchajcie dziewczyny! Ja jestem za,ażeby zadzwonić do szefowej i postarać się załatwić sprawę polubownie grupowo. Jeżeli to nie poskutkuje, to wnieść sprawę na policję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 13:14
~swojak napisał(a): jak ja miałem problem to wystawiała swojego męża na pożarcie, on dzwonił do niej żeby zeszła na dół a ona nie chciała, prawdopodobnie mieszka gdzieś w pobliżu.

on teraz jeździ niebieską vectra kombi na nr dzg.. i handluje na giełdziew lubiniu, może tam wywieźli towar !!!!!

jak policja zajmie się to sprawą chętnie służę pomocą bo też miałam problem

a moderator to może ruszyłby 4 litery i dał temat na czerwono ....
Ona mieszka w rynku nad szklarzem.
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 16:55
she89 napisał(a): Dodzwoniłam się do szefowej komisu i powiedziałam jej,że chcę odzyskać swoje rzeczy, kazała napisać smsa z numerem umowy i adresem pod jaki ma przywieźć, napisałam...dwa tygodnie temu, do dzisiaj zero odzewu. Słuchajcie dziewczyny! Ja jestem za,ażeby zadzwonić do szefowej i postarać się załatwić sprawę polubownie grupowo. Jeżeli to nie poskutkuje, to wnieść sprawę na policję.

Jestem Za!!! Wiec jaki jest plan?Moze sie umowmy,kiedy chcemy sie spotkac.Poinformujemy wlascicieli o tym terminie.Bedzie nas wiecej,moze zeschca otworzyc komis,pogadamy.Jak sie nie zjawia wtedy udamy sie na policej grupa i odwiemy jakie mamy mozliwosci postepowania.
Proponuje sobote do poludnia jakos.Wiecej z nas ma wolnego czasu.
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 16:58
~ napisał(a):
she89 napisał(a): Dodzwoniłam się do szefowej komisu i powiedziałam jej,że chcę odzyskać swoje rzeczy, kazała napisać smsa z numerem umowy i adresem pod jaki ma przywieźć, napisałam...dwa tygodnie temu, do dzisiaj zero odzewu. Słuchajcie dziewczyny! Ja jestem za,ażeby zadzwonić do szefowej i postarać się załatwić sprawę polubownie grupowo. Jeżeli to nie poskutkuje, to wnieść sprawę na policję.

Jestem Za!!! Wiec jaki jest plan?Moze sie umowmy,kiedy chcemy sie spotkac.Poinformujemy wlascicieli o tym terminie.Bedzie nas wiecej,moze zeschca otworzyc komis,pogadamy.Jak sie nie zjawia wtedy udamy sie na policej grupa i odwiemy jakie mamy mozliwosci postepowania.

Moze dobrze by bylo,gdyby osoby co beda mogly przyjsc,wciagnely sie tu.Bedzie widoczne jak duzo nas bedzie.Moze wplynie to motywujaco na wlascicieli.W koncu sami pozbeda sie balaganu:)
~Katarzyna niezalogowany
20 lutego 2013r. o 10:43
~ napisał(a):
she89 napisał(a):
Dodzwoniłam się do szefowej komisu i powiedziałam jej,że chcę odzyskać swoje rzeczy, kazała napisać smsa z numerem umowy i adresem pod jaki ma przywieźć, napisałam...dwa tygodnie temu, do dzisiaj zero odzewu. Słuchajcie dziewczyny! Ja jestem za,ażeby zadzwonić do szefowej i postarać się załatwić sprawę polubownie grupowo. Jeżeli to nie poskutkuje, to wnieść sprawę na policję.

Jestem Za! Wiec jaki jest plan?Moze sie umowmy,kiedy chcemy sie spotkac.Poinformujemy wlascicieli o tym terminie.Bedzie nas wiecej,moze zeschca otworzyc komis,pogadamy.Jak sie nie zjawia wtedy udamy sie na policej grupa i odwiemy jakie mamy mozliwosci postepowania.

Moze dobrze by bylo,gdyby osoby co beda mogly przyjsc,wciagnely sie tu.Bedzie widoczne jak duzo nas bedzie.Moze wplynie to motywujaco na wlascicieli.W koncu sami pozbeda sie balaganu:)

Jakby co to ja tez sie pisze tez chce odzyskac rzeczy lub kase ,tym bardziej ze były tam nie tylko moje rzeczy ale rowniez koleżanki której wyswiadczyłam przysługe..i jak tak dalej pojdzie bede musiała z własnej kieszeni oddac jej kase za te ciuchy. Jezeli ktos ma aktualny nr tel niech mi wysle bo nie wiem czy tutaj mozna wstawiac pewnie moderator zaraz usunie [email protected]
9880
#she89 nieaktywny
20 lutego 2013r. o 12:04
690

Dopisane 20.02.2013r. o godz. 12:03:

021

Dopisane 20.02.2013r. o godz. 12:03:

980

Dopisane 20.02.2013r. o godz. 12:04:

Ja jestem wolna w sobotę po 15, mogę się spotkać o tej porze pod Iskierką, piszcie, ile nas będzie, mogę osobiście zadzwonić do szefowej i nas umówić.
~ niezalogowany
20 lutego 2013r. o 12:59
ja tez bede.wiec godzina 15.15?
KTO JESZCZE????
9880
#she89 nieaktywny
20 lutego 2013r. o 13:14
15.15 mi odpowiada :) Proszę pisać, żebym wiedziała,że jest sens dzwonić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza