Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 14:32
podpisuje sie jaby co pod kazdym papierkiem obciazajacym tych ludzi za zawlaszczenie cudzego mienia.jezeli juz jakies wspolne pismo powstalo to dajcie tu znac.Chce tez odzyskac mnostwo rzeczy z Iskierki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9880
#she89 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 14:44
A próbowałaś dzwonić? Jakikolwiek kontakt z ich strony był? Nie wiem czy tylko ja mam taki problem?? Ktoś coś wie? Jakieś sprawdzone informacje?
4596
#becia73 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 14:46
Z komisem Iskierka już koniec nakradli i zaliczyli plajtę pozostaje droga sądowa!
9880
#she89 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 14:51
Jak rościć swoich praw? Na policję? Do Urzędu Konsumenta? Co robić?
~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 14:55
ostatnio jak dzwonilam do nich to ten Pan maz odbieral ale nie przychodzi na umowione spotkania.
Nie maja ci ludzie dumy w sobie.Wiele firm pada,ale mozna to po ludzku rozwiazac.rozliczyc sie z kazdym wierzycielem i spokoj.Tu chodzi o szmatki,wiec nie powinno to byc takie trudne.A tak,zamieszanie i wstyd na cale miasto i okolice.Palcami wytykaja ich obcy i znajomi.
4596
#becia73 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 15:06
Ja tą właścicielkę znałam ze słyszenia już przed otwarciem komisu dlatego nie odważyłam się tam czegokolwiek zanosić, ona nigdy nie wstydziła się swojego zachowania i nie sądze że tym razem będzie inaczej! Może są osoby które pamiętają jak po otwarciu komisu ktoś na tym portalu ją nazwał i szybko to zostało usunięte, ten ktoś dobrze ją znał!
3046
#sentinel nieaktywny
11 lutego 2013r. o 12:17
~Zdenerwowana napisał(a): W ostatnim czasie właściciele komisu dziecięcego "Iskierka" zakończyli działalność w Bolesławcu (przy ulicy Daszyńskiego) i Chojnowie. W bardzo krótkim czasie zabrali wszystkie rzeczy z wynajmowanego lokalu i wywieźli, zdając klucze właścicielowi i nie informując o tym nikogo (mowa o osobach, które zostawiły tam swoje rzeczy spisane na umowie). Właściciel Anna F. nie wywiązała się z rozliczenia oraz nie można się z nią skontaktować telefonicznie (telefon jest wyłączony). Okazało się, że grono oszukanych jest duże. Jeśli ktoś wie coś więcej o zaistniałej sytuacji, proszę o dodanie komentarza w tym temacie.

GG 2563898
~katarzyna niezalogowany
18 lutego 2013r. o 13:01
ja tez mam ten problem nie moge odzyskac ani rzeczy ani pieniędzy, byłam w sobote i zamkniete w bolesławcu na zadne wiadomosci nie odpowiadaja miałam nr tel aktualny ale gdzies mi przepadł i w rzaden sposób nie moge sie skontaktowac. bede próbowac jezeli nie bede zmuszona doniesc na policje bo widze ze osob jest sporo.jak ktos cos bedzie wiedział to piszcie jestem w kropce.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza