Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~:) niezalogowany
20 lipca 2012r. o 20:50
ja również zostałam oszukana przez tą Panią !! wpowiada niesamowite rzeczy i robi z człowieka idiotę wiecej nic tam nie zaniosę odbieram swoje rzeczy o ile je odzyskam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
21 lipca 2012r. o 10:25
Po wielu tygodniach uników ze strony właścicieli Iskierki odebrałam swoje rzeczy i pieniądze.To są oszuści i kombinatorzy.Na zwróconą uwagę ,że często jest zamknięte i nawet nie ma żadnej kartki z informacją Pan Mąż Iskierki stwierdził opryskliwie,że on wcale nie musi tłumaczyć się dlaczego zamyka komis. Zero szacunku dla klienta.
~zadowolona niezalogowany
21 lipca 2012r. o 11:32
a ja wam powiem ze to co piszecie to widze ze jedne i te same osoby to jest żałosne ale cóż forum jest by sobie anonimowo popłakać chodzę bardzo często do iskierki jeszcze się nie zdażyło bym miała jakiś problem ,mało tego wczoraj około 16 byłam i słyszałam jak 2 panie rozmawiały ze sobą że dzięki tym opisom na bolcu dowiedziały się że jest ten komis więc ....... i z tego co widziałam umawiały się na przyniesienie jakichś rzeczy oraz zrobiły niezłe zakupy i wyszły bardzo zadowolone
pozdrawiam wszystkich płaczków
~:)) niezalogowany
21 lipca 2012r. o 12:54
jakich płaczków ?? niezła autoreklama !! to co ja ostatni usłyszałam to był szczyt bezczelności !! Pani oszukuje i kłami prosto w żywe oczy próbując zrobić z człowieka ...a i to co jest opisane na forum to prawda ludzie narzekają bo ta Pani jest nieuczciwa nigdy nie miałam problemu do ostatniego razu i przekonałam się ze ludzie nie piszą tu po to żeby zaszkodzić tylko chcą ostrzec

Zastosowana autokorekta

~nika niezalogowany
21 lipca 2012r. o 18:52
słuchajcie,jesli to prawda co piszecie to jki problem macie?jest temat,zgadujecie sie tu na forum by pojść razem w jednym dniu na policję,bierzecie papiery (umowy)z komisu bo przecież macie coś na pewno,i działacie.jesli pojdzie jedna osoba to bankowo to oleją,ale jesli pójdzie osób kilka lub kilkanaście to już jest dowód że kobieta kradnie czy wyłudza.jak kolwiek by się to nazywało.zamiast biadolić i rozszerzac kolejny temat o kolejne strony -DZIAŁAJCIE.w grupie siła.pamiętajcie.aha i taka moja uwaga,ja nie korzystam z usług komisu całe szczęście ale skoro na dobrze prosperuje to dlaczego ten w Chojnowie już sie zawinął?jeszcze do niedawna tyle rzeczy w nim było......
3754
#iwetka20 nieaktywny
21 lipca 2012r. o 19:33
(...)

Zmoderowano 22.07.2012 godz.18:41 - powód: usunięte po zgłoszeniu (sentinel)
~mama niezalogowany
25 lipca 2012r. o 16:51
próbowałam od poniedzialku odebrać pieniadze imoje ubanka i niestety ale bylo zamknięte a telefon wyłączony ... tragedia
~ niezalogowany
25 lipca 2012r. o 22:43
~:)) napisał(a): jakich płaczków ?? niezła autoreklama !! to co ja ostatni usłyszałam to był szczyt bezczelności !! Pani oszukuje i kłami prosto w żywe oczy próbując zrobić z człowieka ...a i to co jest opisane na forum to prawda ludzie narzekają bo ta Pani jest nieuczciwa nigdy nie miałam problemu do ostatniego razu i przekonałam się ze ludzie nie piszą tu po to żeby zaszkodzić tylko chcą ostrzec

Niestety ale to jest prawda,że panie z komisu kombinują ile się da. Też dane było mi doświadczyć tego .

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.