Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~oszukana przez właścicielkę niezalogowany
17 lipca 2012r. o 19:53
~ napisał(a): Do- oszukanej przez właścicielkę.I co z tą Policją i rzecznikiem?Parę osób już się odgrażało rzecznikiem,Policją i chyba na pogaduszkach się skończyło bo cisza :|

Nie, to nie jest straszenie, ale daję jej jeszcze ostatnią szansę do końca tygodnia, wiem, jestem głupia, że takiej osobie daję jakiekolwiek szanse, ale nie chce chodzić po policjach, bo to później pewnie w sądzie się skończy, a nie mam zamiaru ciągać się po sądach miesiącami lub latami. Tak jak pisałam wcześniej ma u mnie ostatnią szansę!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~oszukana przez właścicielkę niezalogowany
17 lipca 2012r. o 19:54
A tak poza tym właścicielka nie zdaje sobie sprawy co jej za to wszystko grozi...
~ niezalogowany
19 lipca 2012r. o 15:10
~oszukana przez właścicielkę napisał(a):
~ napisał(a): Do- oszukanej przez właścicielkę.I co z tą Policją i rzecznikiem?Parę osób już się odgrażało rzecznikiem,Policją i chyba na pogaduszkach się skończyło bo cisza :|

Nie, to nie jest straszenie, ale daję jej jeszcze ostatnią szansę do końca tygodnia, wiem, jestem głupia, że takiej osobie daję jakiekolwiek szanse, ale nie chce chodzić po policjach, bo to później pewnie w sądzie się skończy, a nie mam zamiaru ciągać się po sądach miesiącami lub latami. Tak jak pisałam wcześniej ma u mnie ostatnią szansę!!!
To po co piszesz że idziesz w poniedziałek na Policję skoro wolisz dać szansę właścicielce?Nic jej nie grozi-podejrzewam że niczym się nie przejmuje bo pewnie większość klientek ma takich co się pienią na forum że pójdą tu i tam i na gadaniu się kończy.Jak ktoś ma opory przed zgłoszeniem na Policję może odwiedzić rzecznika który podpowie co robić i po kłopocie.
~ANONIM niezalogowany
19 lipca 2012r. o 20:20
mala przygoda zawieruszyla mi sie umowa pan byl tak mily ze nie musial ale wytrwale szukal u siebie w papierach znalazl pieniadze wyplacil bez problemu i po sprawie i to jest bardzo dziwne wy narzekacie a interes sie kreci gdyby bylo tak naprawde zle to nikt by tam nie chodzil
;)

Zmoderowano 19.07.2012 godz.23:06 - powód: caps lock (sentinel)
~h niezalogowany
19 lipca 2012r. o 23:19
Ja również mialam "przygody" z właścicielką z "Iskierki" ale na szczęście wyplaciła mi pieniądze. Chodziłam i dzwoniłam ale i tak przez bardzo długi okres czasu slyszałam że nie rozliczone, wywiezione do Chojnowa itd. Po jakimś czasie zobaczyłam swoją rzecz w komisie a ona twierdziła ze to nie moje bo do wypłaty było o wiele mniej pieniędzy niż ta rzecz była wystawiona, czyli co burdel w papierach bo nigdy tak naprawdę nie dowiesz się jaka rzecz i kiedy się sprzedała. jednym słowem porażka.
Polecam za to drugi komis w Boleslawcu na mickiewicza. Calkowite przeciwieństwo "Iskierki". Pieniądze wypłacają w każdy dzień tygodnia i każda rzecz solidnie opisana, zawsze wiadomo co się sprzedalo a co nie i pani bardzo sympatyczna.
~h niezalogowany
19 lipca 2012r. o 23:20
Ja również mialam "przygody" z właścicielką z "Iskierki" ale na szczęście wyplaciła mi pieniądze. Chodziłam i dzwoniłam ale i tak przez bardzo długi okres czasu slyszałam że nie rozliczone, wywiezione do Chojnowa itd. Po jakimś czasie zobaczyłam swoją rzecz w komisie a ona twierdziła ze to nie moje bo do wypłaty było o wiele mniej pieniędzy niż ta rzecz była wystawiona, czyli co burdel w papierach bo nigdy tak naprawdę nie dowiesz się jaka rzecz i kiedy się sprzedała. jednym słowem porażka.
Polecam za to drugi komis w Boleslawcu na mickiewicza. Calkowite przeciwieństwo "Iskierki". Pieniądze wypłacają w każdy dzień tygodnia i każda rzecz solidnie opisana, zawsze wiadomo co się sprzedalo a co nie i pani bardzo sympatyczna.
~ niezalogowany
20 lipca 2012r. o 11:31
~ANONIM napisał(a): mala przygoda zawieruszyla mi sie umowa pan byl tak mily ze nie musial ale wytrwale szukal u siebie w papierach znalazl pieniadze wyplacil bez problemu i po sprawie i to jest bardzo dziwne wy narzekacie a interes sie kreci gdyby bylo tak naprawde zle to nikt by tam nie chodzil
;)
Zmoderowano 19.07.2012 godz.23:06 - powód: caps lock (sentinel)
Chodzić chodzą ale po to żeby coś kupić a nie zostawiać swoje ciuchy do sprzedaży-zresztą po tych przebojach pewnie mało kto chciałby ryzykować że przepadnie jego towar o kasie nie wspominając.Cieszę się że spotkała cię tam mała przygoda... :D
~niezadowolona niezalogowany
20 lipca 2012r. o 20:42
chyba się jednak skończy na policji bo nie mogę dostać ani pieniędzy ani ubranek dzisiaj znowu zamknięte ( byłam koło 10 ), albo jest mąż właścicielki który nigdy nic nie wie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza