~ napisał(a): Do- oszukanej przez właścicielkę.I co z tą Policją i rzecznikiem?Parę osób już się odgrażało rzecznikiem,Policją i chyba na pogaduszkach się skończyło bo cisza :|
~oszukana przez właścicielkę napisał(a):To po co piszesz że idziesz w poniedziałek na Policję skoro wolisz dać szansę właścicielce?Nic jej nie grozi-podejrzewam że niczym się nie przejmuje bo pewnie większość klientek ma takich co się pienią na forum że pójdą tu i tam i na gadaniu się kończy.Jak ktoś ma opory przed zgłoszeniem na Policję może odwiedzić rzecznika który podpowie co robić i po kłopocie.~ napisał(a): Do- oszukanej przez właścicielkę.I co z tą Policją i rzecznikiem?Parę osób już się odgrażało rzecznikiem,Policją i chyba na pogaduszkach się skończyło bo cisza :|
Nie, to nie jest straszenie, ale daję jej jeszcze ostatnią szansę do końca tygodnia, wiem, jestem głupia, że takiej osobie daję jakiekolwiek szanse, ale nie chce chodzić po policjach, bo to później pewnie w sądzie się skończy, a nie mam zamiaru ciągać się po sądach miesiącami lub latami. Tak jak pisałam wcześniej ma u mnie ostatnią szansę!!!
~ANONIM napisał(a): mala przygoda zawieruszyla mi sie umowa pan byl tak mily ze nie musial ale wytrwale szukal u siebie w papierach znalazl pieniadze wyplacil bez problemu i po sprawie i to jest bardzo dziwne wy narzekacie a interes sie kreci gdyby bylo tak naprawde zle to nikt by tam nie chodzilChodzić chodzą ale po to żeby coś kupić a nie zostawiać swoje ciuchy do sprzedaży-zresztą po tych przebojach pewnie mało kto chciałby ryzykować że przepadnie jego towar o kasie nie wspominając.Cieszę się że spotkała cię tam mała przygoda... :D
;)
Zmoderowano 19.07.2012 godz.23:06 - powód: caps lock (sentinel)