Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

9403
#karolcia20952 nieaktywny
29 lipca 2012r. o 22:46
witam tez mam z ta panią problem tylko że ja nie mam zamiaru biegać i prosić się o swoje pieniążki po prostu powiedziałam tej kobiecie ze jeśli nie dostane swojej kasy to wysyłam im 3 pisemka jeśli to nie pomoże to składam zawiadomienie na policje i do sądu i będę tam ubiegała się o swoje pieniążki i oto żeby ci nieuczciwi państwo jeszcze zapłacili koszty sądowe a i jeszcze jutro mam spotkanie z rzecznikiem praw konsumenta i doradca prawnym a pani ma czas do środy . i tyle w tym temacie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 lipca 2012r. o 17:10
karolcia20952 napisał(a): witam tez mam z ta panią problem tylko że ja nie mam zamiaru biegać i prosić się o swoje pieniążki po prostu powiedziałam tej kobiecie ze jeśli nie dostane swojej kasy to wysyłam im 3 pisemka jeśli to nie pomoże to składam zawiadomienie na policje i do sądu i będę tam ubiegała się o swoje pieniążki i oto żeby ci nieuczciwi państwo jeszcze zapłacili koszty sądowe a i jeszcze jutro mam spotkanie z rzecznikiem praw konsumenta i doradca prawnym a pani ma czas do środy . i tyle w tym temacie
To daj znać jak poszło o ile nie rozmyślisz się jak ~oszukana przez właścicielkę i parę innych osób które miały nie darować właścicielce a wymiękły :]
~p niezalogowany
15 sierpnia 2012r. o 20:07
to co sie dzieje w tym komisie to jakaś tragedia . Od pięciu tygodni nie mogę się doprosić o wypłatę pieniędzy lub zwrot ubranek. Mąż właścicielki który ostatnio najczęściej jest w sklepie ciągle zbywa że żona ma dużo na głowie z załatwianiem spraw w urzędach albo sto innych problemów. W poniedziałek kolo 11 w komisie bałagan nie z tej ziemi - buty porozwalane na podłodze , ubranka po kartonach , pełno oderwanych od towarów karteczek z cenami i numerami umów ( rzeczy wożą po gieldach i nie zdążyli rozpakować ). Przy mnie dwie Panie chciały pieniążki za sprzedane rzeczy. Pan oświadczył jednej z Pań że jej rzecz ( nowa czyściutka z metką torba ) poszła do prania bo już była brudna a drugiej kazal szukać swoich rzeczy na wieszakach bo on nie ma pojęcia czy się coś sprzedało. Ja jestem traktowana jak natręt który nie wiadomo po co ciągle przychodzi i czegoś się domaga
~ niezalogowany
16 sierpnia 2012r. o 13:32
~p napisał(a): to co sie dzieje w tym komisie to jakaś tragedia . Od pięciu tygodni nie mogę się doprosić o wypłatę pieniędzy lub zwrot ubranek. Mąż właścicielki który ostatnio najczęściej jest w sklepie ciągle zbywa że żona ma dużo na głowie z załatwianiem spraw w urzędach albo sto innych problemów. W poniedziałek kolo 11 w komisie bałagan nie z tej ziemi - buty porozwalane na podłodze , ubranka po kartonach , pełno oderwanych od towarów karteczek z cenami i numerami umów ( rzeczy wożą po gieldach i nie zdążyli rozpakować ). Przy mnie dwie Panie chciały pieniążki za sprzedane rzeczy. Pan oświadczył jednej z Pań że jej rzecz ( nowa czyściutka z metką torba ) poszła do prania bo już była brudna a drugiej kazal szukać swoich rzeczy na wieszakach bo on nie ma pojęcia czy się coś sprzedało. Ja jestem traktowana jak natręt który nie wiadomo po co ciągle przychodzi i czegoś się domaga
To po jakiego się tu użalacie zamiast coś z tym zrobić wreszcie?!Już nie jedna pisała że pójdzie do rzecznika,na Policję i dalej łażą do komisu i się upokarzają a i tak swojego nie dostają.W końcu zamknie komis i po zabiegu :/
~ niezalogowany
7 września 2012r. o 15:23
komis iskierka,
to (...). zwodzą mnie od kilku miesięcy i do dziś nie otrzymałam pieniędzy za sprzedany wózek !!!!!! ostrzegam wszystkich, którzy planowaliby oddać tam coś. sprawa zgłoszona na policję

Zmoderowano 07.09.2012 godz.22:08 - powód: caps lock (sentinel)
~aisha niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 22:05
ja takze mam taki problem z tym komisem ktory byl w chojnowie. wlascicielem byl tomasz ferenc! zostawilam tam min. wozek dzieciecy i pare drobniejszych rzeczy. nie podaruje tego. zbierzmy sie razem i pojdzmy z tym na policje! jestem do dyspozycji. oczekuje chetnych!
~az niezalogowany
2 lutego 2013r. o 23:11
Właściciele Iskierki to złodzieje. Nie sposób odzyskać oddanych im rzeczy!!!!!!!!!!!!
9880
#she89 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 14:02
Piszę w sprawie komisu dziecięcego Iskierka, czy komuś wiadomo co się dzieje z właścicielami albo komisem? Mam tam rzeczy swojego maluszka i kiedy się nie wybiorę to zawsze zamknięte, numer telefonu nie odpowiada, ba! nawet jest zaklejony na drzwiach. Nie wiem co robić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza