Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:36
capitanosss napisał(a):

hahahhahaha....oj oj ojjjj ciężko będzie ,lecz spróbuję przysuń sie do monitora ......MASU ....MASU.... MASU.... och jak fajnie , dobra starczy bo Ci sie spodoba i nie będę mógł komputerka wyłączyć

moze tobie fajnie bo ja nic nie czulam :> capitanie sprobuj kompa nie zakleic przy masowaniu to i da sie wylaczyc :] ;) :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:38
Ranniusia już rączek nie oderwie bo wylałam gorący kleik ..... (za nim skończył):P
4668
#Anonim4668 nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:42
...ja się tam nie martwię wyłączę prąd na głównym bezpieczniku i problem z glowy :P :P :P

Dopisane 27.01.2011r. o godz. 12:42:

dobra ANIOŁKI PRZEFFFFFFFSPANIALE, ja musze uciekac a wy pozdrówcie gosiaczka odemnie ciom ....CMOK CMOK CMOOOKKKKK !!
4067
#zraniona nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:42
ja narazie sie zegnam :P
4382
#rusalka nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:45
Captainnnnnnnn nasz obsade kompletuje? noooo ... rejs zapowiada sie calkiem całkiem ...
buziaki dla wszystkich ...zraniona ..jak Ty to robisz,ze rach ciach i juz masz osobistego masażyste;)
Jowitka :* slodki
capitanooos muahhhhhhh w ogorzale od slonca i wiatru poliki ..
Lwice tez buziam :*

dzien dobry zakochanemu panience,co mu Karol wczoraj laske wyrwał na wieczor :*

wszystkim nie opisanym :*:*:*

Człowiek ma to,na co się zgadza .
5221
#Jowita nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 12:50
Witaj Rusałko :* jak tam nowa niania się sprawuje :D nockę przespałaś :)
4382
#rusalka nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 13:29
Niania popracowala rano i to nie ja ja zatrudnilam,tylko mąz.. ja wstalam wyslac chłopców do szkoły, w tym czasie obudzil sie maly..po chwili słysze...niania szumi.... myślę, eh..burżuazja ;)

noc mineła po japonsku,ale rano pospalam,maly trafil pod opieke taty ,wiec dzis nie mam prawa narzekac ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
2091
#mała Mi nieaktywny
27 stycznia 2011r. o 16:28
capitanosie, jak kompletujesz obsadę statku, to pamiętaj, że ktoś musi stać na dziobie :)

[img=1296141814_idkkl4k.gif]

Dopisane 27.01.2011r. o godz. 16:25:

[img=1296141944_myc5pn4.jpg]

Dopisane 27.01.2011r. o godz. 16:28:

betryga napisał(a): nic na to nie poradze ze to takie paskudne bydle :D :D :D :D

a tej wersji nie znałam....niezła ... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK