Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:03
https://www.youtube.com=R2jpJqtz4JY/watch?v

PLEASE

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:06
Jest i Maja :D

;)

A gdzie to nasze panie sie podziewaja? :|

Dopisane 29.01.2011r. o godz. 19:06:

Laila cos to nie wchodzi :|
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:07
...tego nie wie nikt... :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
2945
Mgosia
29 stycznia 2011r. o 19:12
La la la la ..... daj mi tę noc ...ona jest pedałem ...kurcze jak to było ? :| :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4743
#MANSON nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:14
tak!

:D
4401
#laila nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:14
Gosia,no wiesz?????????
och....
hihihi

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:15
...widzisz Manson...wywołałeś ,,wilka z lasu,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4401
#laila nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 19:16
oj tam nie wchodzi... :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.