Dobry wieczór:) faktycznie nazwa zmieniła się na bardziej zimową i normalnie szpital się zrobił:D:D:D
ja proponuje 2* aspiryna + 2* 50 g. Nazajutrz człowiek niczym nowiusieńki.
Zdrówka drogie Panie :*
nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Hej...już zdrówko wróciło uffff :D ...
Wiec tak... helikopterek popsuty,wracam do formy ;) :D ...i z "Ostatnim Dniem" teeego roku,to się jeszcze zobaczy... :) ...
50 na 50... ;) aaa taaam... :) ...a,jakbyśmy się " nie sklikali" ;) -to życzę Wam wszystkiego naj naj...:* w Nowym 2012 Roku:*...
Gosiu, czy Ty jakaś kolekcjonerka Jesteś :| :D Eeee tam, żebyśmy zdrowi Bylu :D to cała reszta się ułoży :* Co ja to chciałam, aaaa, życzyć Wam dobrej nocki, niech Wam się zamkną łocki ( a tak z góralska poleciałam :D ) bardzo Was Wszystkich kocham, ale do jutra, pojutrza...nie szlocham :| :D :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.