Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5640
#Nudabida nieaktywny
30 grudnia 2011r. o 22:49
~:) napisał(a): Może masz rację :| :| :| no właśnie , to oni :| :| :D :D :D
Ten jeden z tym drugim :| :> :D

Ale, że ten większy z tym mniejszym:D

Zmykam lulu - dobranoc :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
30 grudnia 2011r. o 22:50
No coś Ty , ten łysy z tym włochatym :P :P :P
Nie uciekaj ;(

&feature=related
7612
bax
30 grudnia 2011r. o 22:51
alabaster72 napisał(a): My?My to jesteśmy normalni,to oni są zbole :P :P :P

:| to ...już nic nie powiem :> ...właśnie ochrzczono mnie :) ...i usłyszałam ..."idź i..." :|
-No i dziś nie grzeszę :D ...
30 grudnia 2011r. o 22:53
A słuchałaś dobrze ? :D bo mogło to być: idź i nie wracaj :D

&feature=related

5640
#Nudabida nieaktywny
30 grudnia 2011r. o 22:53
Muszę iść - to silniejsze ode mnie... Gdy śpią dzieci ja mogę spokojnie poszukać, czy pod kredens nie wpadł jakiś trufelek , lub ptasie mleczko za wersalkę. Obetrę rękawem i będzie jak znalazł na samotny wieczór:D
7612
bax
30 grudnia 2011r. o 22:56
Nubi :* ta mówiłam,że słodyczy mam zapas :> i ptasie mleczko całe,tylko cukierki z choinki i z lodówki zginęly :|
30 grudnia 2011r. o 22:56
Oooooooooooooooooooooo paskudna , niewdzięczna :| ;( ;( ;( ..a ja wczoraj w czasie bezsennej nocy, ogołociłam choinkę do reszty i teraz suche dni :| ;( :D

&feature=related
7612
bax
30 grudnia 2011r. o 23:01
Słodkosci nie zjadłam z tej zielonej choinki,aleee kręgosłup łupał,bo co poniąse papierek,to znowu leży :|
i siłownia zbedna ;) :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMARaport BIK