Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
30 grudnia 2011r. o 23:29
bax napisał(a): :| Hej Gosia :* ... :D

O jak to pięknie , że mnie zauważyłaś :) :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
30 grudnia 2011r. o 23:33
Gosia,bo mnie lekarz potrzebny:(...do koscioła nie po drodze,bo sklep ;) bliżej :D ...
2945
Mgosia
30 grudnia 2011r. o 23:43
O to to Ty mnie nawet nie posądzaj ..bo później oskarżysz o łapówki :> :> :| ;( :D

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6354
#maniek0109 nieaktywny
30 grudnia 2011r. o 23:52
Wie ktoś co słychać u ZRANIONEJ że nie można złapać ją nawet na telefon??????????
2945
Mgosia
31 grudnia 2011r. o 0:03
Z tego co wiem , to am się całkiem dobrze :)

Spokojnej nocy Wszystkim :*

&feature=related

5183
magnum44
31 grudnia 2011r. o 0:23
GosiaM napisał(a): ... są E i Magnum :)

Gosiu, bardzo Ci dziękuję za te słowa:*
Nie zapominaj jednak, że Ty jesteś główną siłą sprawczą i nawet nie magnesem, tylko elektromagnesem, który potrafi taaak przyciągnąć i pozytywnie zakręcić, że...
wszyscy czujemy się Tu bardzo dobrze.
I za to Cię kocham:):)

Pięknych snów Ci życzę i spokojnej nocy:)

Dobrej nocy wszystkim życzę:)

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7612
bax
31 grudnia 2011r. o 9:37
GosiaM napisał(a): Nadeszła pora na podsumowanie roku :)
Nie będę go oceniać tym jak się zaczął , bo prawdę mówiąc już nawet nie pamiętam. Więc bardziej skupię się na tym co działo się ostatnio i powiem, że to był wspaniały i wspólnie przeżyty rok :) Działo się bardzo wiele , cieszy mnie to, że większość osób, które go tu witały nadal są, wiele osób przybyło i zostało , to chyba o czymś świadczy . Wspólnie spędzone wieczory, wiele wspólnych spraw, które rozwiązywaliśmy razem, wspólne radości i łzy . Ale o wiele ważniejsze działo się poza forum i z tego jestem bardzo zadowolona .
Na dzień dzisiejszy wiem , że w złej chwili można liczyć na wsparcie , pocieszenie, na słowa otuchy i na przywrócenie do pionu ;) Miedzy nami nawiązała się więź i bliskość, zawsze można liczyć na pomocną dłoń. Nikt tu nie liczy na branie , a przede wszystkim na dawanie siebie i od siebie, w dzisiejszych czasach to bardzo wiele . Kilka sprawa z pewnością zapisze się w naszej "kominkowej" historii..już nie będę wymieniała pieska i żmii...:D :P
Chciałaby w pewien sposób wyróżnić niektóre wyjątkowe osoby.
Najbardziej życzliwe i miłe z naszej grupy są E i Magnum :)
Najbardziej gościnna i szalona ..to Ranna :)
Największa, kochana beksa ... Baxowa :) :P
Ale każdy z tej społeczności w jakiś sposób jest szczególny i wyjątkowy , niepowtarzalny i tworzy ogniwo w tym łańcuchu :)
Były sprawy ciche, w których nie chwaląc się mam spory udział i jestem z tego dumna , że udało się :)Może kiedyś wszystko wyjdzie na światło dzienne z przepięknym finałem :)
DZIEKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPÓLNE CHWILE , ZA WSPÓLNE WIECZORY ZA CAŁY TEN ROK :*

Dziękuję Gosia :*...

Dziękuję E:* Zraniona:* nieznajomy:*Magnum44:* Margotka2000:* SzaraMyszka:* i wszystkim dziewczynom poznanym tutaj:*...
Dziękuję Panom,których tu poznałam:*...
Życzę Wam kochani wszystkiego,co dla Was ważne i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku:*
Kocham Was:* dziękuję:* ...

Dopisane 31.12.2011r. o godz. 00:45:

dobranoc...
&feature=related
:*

Dopisane 31.12.2011r. o godz. 09:37:

hej :* śpicie czy jak :| ...
miłego dnia Wam życzę:)...
&feature=related
7619
WiosennaStokrotka
31 grudnia 2011r. o 9:56
Święte słowa.....podpisuje się pod nimi. Dziękuje, ze jesteście. Buziaki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza