Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:02
słodkości słodkości ... wszystko ubrane w piękne czzułe słówka a w sumie same banały ,same frazesy...wielkie słowa o przyjazni tylko że o tym ze potraficie ja zniszczyć ,zaszczuć o tym już cicho sza....więc nie pieprzcie tu o tym ...piszę co myśle i o tym co czuję ... i żadna moderacja w tym nie pomoże... są tacy którzy doprowadzili do tego że nie wierzę i nie uwierzę w waszą przyjażń...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:06
I tym optymistycznym kawalkiem witam Was i żegnam
&feature=related

Dopisane 02.01.2012r. o godz. 22:06:

falco napisał(a): słodkości słodkości ... wszystko ubrane w piękne czzułe słówka a w sumie same banały ,same frazesy...wielkie słowa o przyjazni tylko że o tym ze potraficie ja zniszczyć ,zaszczuć o tym już cicho sza....więc nie pieprzcie tu o tym ...piszę co myśle i o tym co czuję ... i żadna moderacja w tym nie pomoże... są tacy którzy doprowadzili do tego że nie wierzę i nie uwierzę w waszą przyjażń...
Falko,duuużo goryczy,bardzo dużo,ale czy warto?

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:08
nawet nie wiesz jak warto... a jeśli nie wiesz w jaki sposób mozna stracić PRZYJAZŃ...BĄDZ TU CZĘSTRZYM GOŚCIEM...DOWIESZ SIE

8117
#alabaster72 nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:10
No i sie nie mogłem powstrzymać,widzisz,a mieliście optymizmem zarażać i pogoda ducha,co jest ?Co z Tobą?Problemy,a kto ich nie ma,nawet nie wiesz jak wielkie

Dopisane 02.01.2012r. o godz. 22:09:

Yhy,ok,a powiedz,czy to jest miejsce na przyjaźń,tak przemyśl to

Dopisane 02.01.2012r. o godz. 22:10:

Widzisz,ja tu wszedłem nie po to by szukac przyjaźni,znalazłem miłośc i za nia popedziłem a reszta sie nie liczy

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:15
nie pisze tu o problemach ...problemem jest szukanie ich u innych

~ niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 22:18
Oł siet ! Falco masz prze...ne :D Tu nie wolno się stawiać :P

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 22:21
...nie wolno?...zmoderuja mnie myślisz?...fakt mogą...ale jakoś mnie to nie przeraża...jak wszędzie miedzy ludzmi znajdzie sie zawsze Judasz który za garść mamony sprzeda przyjaciela...

7612
bax
2 stycznia 2012r. o 22:21
Jeżeli kiedykolwiek uraziłam kogoś w tym"domciu",przepraszam :* ...
Takie jest życie,czasem mamy swoje tzw.,słabości(miałam przez miniony rok bardzo wiele ich...)...
Miniony rok uważam za dobry,dzięki domownikom :) .Owszem,też oberwałam tutaj nie jeden raz :> ale,co tam mam swój świat w którym żyję i nikt i nic tego nie zmieni :) ...moja wyspa...
&feature=related
Kocham Was :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza