Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

8117
#alabaster72 nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 10:48
Witam wszystkich obecnych i nie obecnych .Ludzie, dziś 700km zrobiłem i jestem w pięknym mieście,zgadniecie w jakim?Postanowiłem odwiedzić Bolesławiec,no może nie tylko o miasto chodzi ale o tym szaaaaaaaaaa :D :D :D
:)

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 11:01
alabaster72 napisał(a): Witam wszystkich obecnych i nie obecnych .Ludzie, dziś 700km zrobiłem i jestem w pięknym mieście,zgadniecie w jakim?Postanowiłem odwiedzić Bolesławiec,no może nie tylko o miasto chodzi ale o tym szaaaaaaaaaa :D :D :D

Zrobiłeś 700km bo jesteś bardzo cienki bolek. Dla kogo nieważne, ale nie mogłeś sobie znaleźć nikogo w miejscu zamieszkania. Zapamietaj moje słowa że właściwie nie jesteś bo Cie nie ma. Zapamietaj moje słowa !!
~ niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 11:03
~ napisał(a):
alabaster72 napisał(a): Witam wszystkich obecnych i nie obecnych .Ludzie, dziś 700km zrobiłem i jestem w pięknym mieście,zgadniecie w jakim?Postanowiłem odwiedzić Bolesławiec,no może nie tylko o miasto chodzi ale o tym szaaaaaaaaaa :D :D :D

Zrobiłeś 700km bo jesteś bardzo cienki bolek. Dla kogo nieważne, ale nie mogłeś sobie znaleźć nikogo w miejscu zamieszkania. Zapamietaj moje słowa że właściwie nie jesteś bo Cie nie ma. Zapamietaj moje słowa !!

Teraz jesteś do czasu gdy Cię nie będzie :D
7646
#Akiwa nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 11:16
Witam wszystkich Bajerantow:D I milego dnia Wam zycze :D:*
4834
#nieznajomy nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 11:20
Ja również witam :)
popołudnie i wieczór zapowiadają się ciekawie :P
7612
bax
6 stycznia 2012r. o 11:39
Hej,wygrzebałam fajną piosenkę...A,teraz idę coś ukręcic,albo i nie ;) ...bo proszek do prania,to nie wypali co ;) :D jeszcze se mebel połamałam:( no nic to se naprawie :D ...
&feature=related
do potem... :)
5183
magnum44
6 stycznia 2012r. o 11:48
Dzień dobry:)

Miłego dnia wszystkim życzę:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 12:20
Dżem dobry ;) witajcie wszyscy w ten piękny zimowy dzień ;):P

[img=1325848804_9hg9lky.jpg]

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza