Pewna mała dziewczynka na pytanie, jak się nazywa, zwykle odpowiadała "jestem córką doktora Nowaka". Mama, obawiając się, że rodzina będzie posądzona o snobizm, wreszcie zdołała przekonać ją, że powinna mówić "jestem Basia Nowak". Pewnego razu po niedzielnej mszy ksiądz przygląda się małej i zagaduje: - Czy ty jesteś może córką doktora Nowaka? Na co dziewczynka: - No ja myślałam, że tak, ale mamusia mówi, że nie.
I ja sie witam ;* Ale dostalam dzisiaj mocna motywacje do schudniecia :> chcialam wziasc sie za sniadanie,ale zobaczylam cos i mi zoladek scislo i glod przeszedl automatycznie :D
siebie baxiu ;D dzisiaj dostalam fotki z sylwestra... myslalam ze padne, postanowialm wydrukowac i jedna poiwesic na lodowce zeby mnie obrzydzenie bralo jak bede lodowke otwierac, adruga w toalecie zeby mnie na zwroty bralo patrzac na siebie ;D
Na fotce od nieznajomej :D siebie też widziałam :D ...ona tylko ma aparat uszkodzony :* ... :D ...
Ło jej,zmykam obiad jakiś wcisnąc,bo z gara ucieka :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.