Chciałam coś nabazgrać ale stwierdziłam że z tych tematów co teraz sa nic nie zmontuję i nasuwa mi się kolejny wniosek że strasznie nudne mamy tematy :|
..powolnymi krokami nadchodzi marzec , ludzie stoją w długich kolejkach ze swoimi kotami w celu sterylizacji .Kobiety zabrały ze sobą również swoich mężczyzn ...
~:P napisał(a): ..powolnymi krokami nadchodzi marzec , ludzie stoją w długich kolejkach ze swoimi kotami w celu sterylizacji .Kobiety zabrały ze sobą również swoich mężczyzn ...
to musze rybki też uchlastac :| a sikorkom też sie należy :| to tzw cięcia w budżecie ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.