a,nie mówiłam,że wrócę :* :D capitanoss na teściową narzaka,a teśc to szycha :| ;) ,,,
&feature=related
Iwan z delfinem zniknęli,a chińczycy wkroczyli tu,no i jak tu nawet się obkupic,jak pracy nie ma :D ,tak,że uważajcie ,jestem za sterylizacją,bo szkoły zamykają,a potem ciemnogród zostanie ;) bo koniec świata w 2012.12.12 :| :D ...
tymczasem spadam,bo jugole wskoczą na forum ;) i disco z pola nie posłucham :D a kamy niema bo karnawał sie kończy :P to se koty zaadoptuję i smalcem się najem ;) ...
Nooo tooo :| pa !! :* -jak to mawia Alutka :D ...
Ja jeszcze pozamykam naczynka(laserowo) i schowam do lodówki, zaparkuję, nic nie oddam za słodkości, bo Ala dziś poza domem :D I idę lulu w moim pokoju nastolatki, pókim trzeźwa :D
Dopisane 19.02.2012r. o godz. 22:47:
Acha - i ja zgłaszam zażalenie -reklamację, że proszę przesunąć dzień końca świata o jeden dzień, bo ja sobie nie życzę, żeby mi dzień przed urodzinami takie kuku robić :P
Nudabida napisał(a): Acha - i ja zgłaszam zażalenie -reklamację, że proszę przesunąć dzień końca świata o jeden dzień, bo ja sobie nie życzę, żeby mi dzień przed urodzinami takie kuku robić :P
Nie martw się,nawet jeśli to będzie dzień przed Twoimi urodzinami to ja będę z Tobą,za rękę.A ten dzień świętuję każdego dnia :* KC :*
:*
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:51:
Znaczy że dzień Twoich urodzin
:* :* :*
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:57:
Nie no z tym Eminemem pojechałem,nie to mialo być.ale to przez zmęczenie :D
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 03:00:
&feature=related :*
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Dzień dobry :) Szaro, buro, ale wiosnę już w kościach czuję :D I dobrze, to znak, że marzenia się spełniają. Niech ten dzień będzie radosny, a co nam zależy :|
A teraz idę pomyśleć, jak dzień rozplanować :D :D :* [img=1329717194_8xel1yt.jpg]
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 06:54:
Magnum :* wskoczyłyśmy w jednym czasie :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.