Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

211
skorn
11 września 2013r. o 22:14
~Papuga napisał(a): Najlepiej i nie chrzcić i nie gwałcic :>

Najlepiej nie być tobą

Zmoderowano 11.09.2013 godz.23:00 - powód: zbędne cytowanie (moderator)

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 września 2013r. o 22:44
Bardzo Poważny Mężu :* widzę , że zaczynasz rozumieć ideologię Jezusa, przyjmij moje wyrazy szacunku. Jest tylko jeden Bóg , żyjemy w Jego organiźmie, jak bakterie w naszych organizmach. A Wam, Drodzy antyislamscy Dyskutanci zalecam zrozumieć Miłość , czyli Stwórcę :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4335
12 września 2013r. o 7:58
A Rej mówił , że Polacy nie gęsi , widać mylił się , nic się nie zmieniło , chemitrale nadal wiszą na niebie. No ale dobra , jako że mam fioła na punkcie teorii spiskowych oraz pustej mamony , zalecam Wam poczytać co nieco o bankowości islamskiej.. Ciekawym , czy mondrzy żydzi i miłosierne goje odpuszczą Wam cokolwiek z odsetek od kredytu. Może ten szariat wcale nie jest taki zły, Droga Arystokratko :)

Miłego :)

Dopisane 12.09.2013r. o godz. 07:58:

Toś poleciał Techniczny , jak się obudzą , będą letttko wkurzeni. Czy warto tak ludziom krew psuć od samego rana ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
12 września 2013r. o 8:16
Pannazdzieckiem napisał(a): A Rej mówił , że Polacy nie gęsi , widać mylił się , nic się nie zmieniło , chemitrale nadal wiszą na niebie. No ale dobra , jako że mam fioła na punkcie teorii spiskowych oraz pustej mamony , zalecam Wam poczytać co nieco o bankowości islamskiej.. Ciekawym , czy mondrzy żydzi i miłosierne goje odpuszczą Wam cokolwiek z odsetek od kredytu. Może ten szariat wcale nie jest taki zły, Droga Arystokratko :)

Miłego :)

No cóż, ja z BPM kornie modliłam się o pokorę i odsunięcie pychy, Skorn zaś pojechał Horacym.
Żydzi i Arabowie są po jednych pieniądzach, jedni wywodzą się od Izaaka, drudzy od Izmaela, czyli razem od Abrahama ,są to Semici. Wbrew pozorom są bardzo podobni do siebie ;)
Panienko, daj mi chwilę i dojdę do siebie. Jak jestem w Madrycie, przed oczami staje mi zamach w metrze... Taka trauma.
Chodzi o symetrię, o tolerancję rozumianą dosłownie, czyli nie akceptuję, ale pozwalam żyć. Z tym w krajach z prawem koranicznym jest problem, niestety.
Chemitrale, NWO - chyba coś w tym jest. :|
Pozdrawiam. Miłego. :)
4335
12 września 2013r. o 8:51
~Iza napisał(a): ... Chodzi o symetrię, o tolerancję rozumianą dosłownie, czyli nie akceptuję, ale pozwalam żyć. Z tym w krajach z prawem koranicznym jest problem, niestety.

Dokładnie :)

Być może NWO mieszając pomiędzy wyznawcami osiąga swe ukryte cele ? Pracowałem kiedyś w Manheim , tam są takie dzielnice , że idziesz trzy kilometry i Niemca nie spotkasz :D Ale nikt mi głowy nie uciął , czego dowodem są powyższe słowa :) Niekiedy zastanawiam się nad rolą ścierwomediów w kształtowaniu opinii , jest z tym problem, niestety, jak słusznie zauważyłaś :)

Miłego , na mnie czas :)

~ niezalogowany
12 września 2013r. o 8:58
Islam to terror i pedofilia

http://fakty.interia.pl/swiat/news-8-latka-zmarla-po-swojej-nocy-poslubnej,nId,1024314
http://www.sadistic.pl/logika-koranu-dzieci-sluza-do-ruchania-vt226713.htm
9714
#BPM nieaktywny
12 września 2013r. o 9:09
http://www.wykop.pl/ramka/1580687/holandia-sad-orzekl-ze-fundacja-ma-prawo-promowac-pedofilie/
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 września 2013r. o 9:17
Holandii to ja już podziękuję. Z pewnością nie jest to kraj, z którego warto brać przykład. Ale już niedługo. Podniesie się poziom morza to i ten ...idołek zalany zostanie i spokój będzie.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza