Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Bunga Bunga niezalogowany
25 czerwca 2011r. o 20:12
~ napisał(a):
~ napisał(a):
koehl napisał(a): Trzeba było się uczyć!!!
To nie byłoby teraz dylematu.

Uważasz, że dla osoby po studiach to dużo 1800 brutto??????????

a co niby taka osoba po studiach robić potrafi??? zero doświadczenia, zero pojęcia o czym kolwiek, najczęściej pracować się nie potrafi i nie za bardzo chce bo się jest po studiach a pieniążki to już jak sam prezes firmy by chcieli brać do rączki- KPINA!!!!!!!

To wg twojego toku myślenia ludziom po zawodówce czy technikum powinno się po 1000 brutto dawać? Bo w czym są lepsi od tych po studiach.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
25 czerwca 2011r. o 20:20
~ napisał(a):
~ napisał(a):
koehl napisał(a): Trzeba było się uczyć!!!
To nie byłoby teraz dylematu.

Uważasz, że dla osoby po studiach to dużo 1800 brutto??????????

a co niby taka osoba po studiach robić potrafi??? zero doświadczenia, zero pojęcia o czym kolwiek, najczęściej pracować się nie potrafi i nie za bardzo chce bo się jest po studiach a pieniążki to już jak sam prezes firmy by chcieli brać do rączki- KPINA!!!!!!!

A skąd wiesz, że osoba po studiach zero doświadczenia? A ty po zawodówce, czy technikum masz jakieś doświadczenie??? Nawt jak masz w co wątpię to starczy ci 1000 zł?
~zzz niezalogowany
29 czerwca 2011r. o 17:06
powiedzcie jaka tam jest atmosfera i czy ktoś kto podpisał umowe z pośrednikiem pracy Randstat jest zadowolony na szwalni...z góry dzięki
6322
#przemat14 nieaktywny
30 czerwca 2011r. o 20:20
Witam wszystkich :-) Mam do Was ogromną prośbę...czy mógłby mi ktoś podać aktualne stanowiska tam z wolnymi miejscami? Nie mam specjalnego wykształcenia, ot zwykła zawodówka. Bardzo zależy mi na pracy już gdziekolwiek... :( Czy ktoś tam pracuje i wie co nieco żeby mi pomóc?? Będę przeogromnie wdzięczny...pozdrawiam!!
~zzz niezalogowany
1 lipca 2011r. o 8:05
teraz Toyota ma firmę pośrednictwa pracy Randstat musisz do nich wysłać swoją aplikację,bynajmniej do mnie szybko zadzwonili ,najlepiej jak będziesz szwaczką to cię szybko przyjmą
6322
#przemat14 nieaktywny
2 lipca 2011r. o 11:33
nie...szwaczką nie jestem ;p. coś innego tam jest?? :(

Dopisane 02.07.2011r. o godz. 09:03:

f5

Dopisane 02.07.2011r. o godz. 11:33:

f5
~Munga niezalogowany
2 lipca 2011r. o 11:39
Jak nie szwaczka to może spawacz?
~ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 12:36
przemat14 napisał(a): nie...szwaczką nie jestem ;p. coś innego tam jest?? :(Dopisane 02.07.2011r. o godz. 09:03:f5Dopisane 02.07.2011r. o godz. 11:33:f5
to zapraszam do baru w Czernej na austradzie tam potrzebują ludzi do pracy,
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza