Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny psycholog

6330
#Ambitny87 nieaktywny
8 marca 2011r. o 9:09
Ale wiecie co najbardziej boli...?
To że kłamała do ostatniej chwili..
i nawet mnie nie przeprosiła...
w dodatku bylem u siebie a jej nowy typek wyganiał mnie z mego pokoju..żal..
powiedzialem ze uderz mnie a ci oddam i wtedy oskarze cie o napasc w mieszkaniu moim :D
myslicie ze uderzył... pssa najgorsze jest to ze wczoraj mowila rano ze mnie kocha i ze on przyjedzie to z nim zerwie..
a jak ich podgladnelem to przylapalem na zabawianiu sie (bylem zszokowany tym co zobaczylem jak ona robi mu L.. )
wtedy przejzalem na oczy.
I szkoda ze nie potrafiła mi nawet spojrzec prosto w oczy i powiedziec ze przeprasza itd.
Tylko gadala ze to ja ja zle traktowalem wyzywalem itd.
a tak naprawde to klutnie jej robilem zato ze pisala z innymi za moimi plecami bo pare razy ja przylapalem. Wiec chyba kazdy facet by sie wkurzyl co nie..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4362
#Phineas nieaktywny
8 marca 2011r. o 9:42
Za zdradę powinno się dawać szpadlem w łeb i do piachu. Wogóle to ja bym był wniebowzięty jeśli pozbyłbym się takiej ściery. A facetowi, któremu teraz obciąga złożyłbym co najwyżej wyrazy współczucia.

Ambitny - ty to właściwie powinieneś być teraz szczęśliwym. Ja bym jej już nie wybaczył choćby nie wiem jak przepraszała. Kur...a zawsze pozostanie kur..ą.

Znajdziesz sobie jakąś konkretną babkę z zasadami i zobaczysz, że jeszcze będziesz się śmiał z dzisiejszej rozpaczy która mam nadzieję już co przeszła.
~hej niezalogowany
8 marca 2011r. o 9:53
no,tu już potrzebny ... psychiatra . zawsze to mniejszy wyrok lub tylko leczenie jeśli zbrodnia w afekcie... chociaż psycholog też potrzebny by uzmysłowić sobie dlaczego odchodzą,zdradzają ,kłamią... i czasami wynik terapii jest druzgocący ... to my jesteśmy winni.
~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 9:55
hej
nareszcie mądra wypowiedż a ambitny sprawiasz wrażenie nieco przytepiałego gościa i moze babka przejrzała na oczy albo to po prostu ściema
4362
#Phineas nieaktywny
8 marca 2011r. o 10:05
Jest takie powiedzenie "Nie rzucaj pereł przed wieprze ". Ambitny po prostu przelał swoją miłość w złym kierunku. Dał uczucia jakiemuś lacho..c.iągowi. Dobry człowiek, który dał się nabrać.
Zatem oby wyszła z tego dobra lekcja na przyszłość, że z blacharami nie warto się zadawać.

~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 10:08
Phineas a skąd wiesz jak było naprawdę co? a może on zmyśla albo sam był nie fair a teraz pisze bzdury? od razu tak najezdzasz na kobietę? a może miał gorsze zachowania i babka tego juz nie zniosła? !! pomyśl troche zanim kogos tak oczernisz
~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 10:14
I po czym oceniłeś że to dobry człowiek? znasz go? bo na pewno nierozgarnięty a to nie znaczy dobry
4362
#Phineas nieaktywny
8 marca 2011r. o 10:18
~ napisał(a): Phineas a skąd wiesz jak było naprawdę co? a może on zmyśla albo sam był nie fair a teraz pisze bzdury? od razu tak najezdzasz na kobietę? a może miał gorsze zachowania i babka tego juz nie zniosła? !! pomyśl troche zanim kogos tak oczernisz

Chodzi o pewne zasady.
Czyli jeśli kogoś już nie kochasz i masz ochotę komuś na boku obciągnąć to nim to zrobisz to najpierw odejdź i bądź w 100 % szczera. Zdrada to jest najbardziej bolesne przeżycie. Zwłaszcza dla kogoś wrażliwego, dla kogoś kto naprawdę kocha. Zabiła już nie jednego porządnego człowieka.

Więc ważna jest pewna kolejność w postępowaniu. Najpierw kończy się jedno, a potem zaczyna drugie.

Więc powtórzę - ZASADY.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo