Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 15:46
Oddam męską kurtkę zimową, stan idealny, rozmiar XXL, za paczkę pieluch Babydream z Rossmana. [img=1351953978_5eol80g.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 15:46
Może ktoś ma żyrandol do pokoju, szukałam na bazarze, ale są tylko takie stare, wymiennik - za piwko czy słodkości?
proszę o wiadomość [email protected]
~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 15:50
~ napisał(a):
~;) napisał(a): witam
ma ktoś może chodzik którego już nie potrzebuje z chęcią
przyjmę.oczywiście wymienniki do uzgodnienia. mój email [email protected]

Mam taki .Mój nr 793125356[img=1351928176_g4ggfx2.jpg]
zamówiony
~htk niezalogowany
3 listopada 2012r. o 16:03
Może ktoś ma mały chodniczek wymiar: 120 x 70 kolor brąz lub....
wymiennik do uzgodnienia, za słodkości lub coś.

proszę o wiadomość [email protected]
~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 16:04
~ napisał(a):
~rejka napisał(a): oddam 2 koce dwustronne za 2 ptasie mleczka waniliowe.

tel.517 719 704

proszę o zdjęcie [email protected]
dzięki
7055
#skipper nieaktywny
3 listopada 2012r. o 16:13
Do oddania telewizorek ok21'' UNIMOR Silesia 2 stereo + nowy pilot oryginalny. Do oddania za 4ro pak warki radler + 1 paczka żelek z biedronki i gum rozpuszczalnych mamba ( czy jak się to nazywa). Kontakt 781280198[img=1351955598_kivkme7.jpg]
~MS niezalogowany
3 listopada 2012r. o 16:33
~J napisał(a):
~MS napisał(a): Witam. Poszukuję buty tzw desanty jak te na zdjęciu http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/96/94/37/2696943791 lub jeżeli ktoś wie gdzie można takie kupić lub ma do sprzedania prosiłbym o kontakt (PILNE) rozmiar 29lub 29,5 :D Z góry dziękuję za odpowiedź i ozdrawiam :) GG32248472

ALLEGRO :D :D
No właśnie wiem że allegro tylko że potrzebuję buty na środę i wątpię żeby tak szybko doszły :(
~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 18:48
zamów jutro weź kuriera i będą na 100% skontaktuj się ze sprzedawcą i wszystko da się zrobić.

Zmoderowano 03.11.2012 godz.19:47 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza