Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Groźny wypadek podczas jazdy po wyrobisku. Motor zmiażdżył mężczyznę, przyleciał LPR
~~Różowawy Cytryniec niezalogowany
wczoraj o 10:40
PO= drożyzna,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~KO niezalogowany
wczoraj o 10:49
Trzaskowski nie chce poddać się testom na obecność narkotyków.Czyzby pudrowal sobie nos?.Nawrocki poddał się wczoraj testom jest czysty.

Zastosowana autokorekta

~~DG niezalogowany
wczoraj o 11:28
To Nawrocki się ze...ł więc po co Trzaskowski ma sprawdzać czy jego gacie są czyste.

Zastosowana autokorekta

~~Szmaragdowy Słonecznik niezalogowany
wczoraj o 11:31
Dlaczego nie można odpowiedzieć na paszkwil Palczewskiego?Facet pluje na mnie jako wyborcę a ja nie mogę mu odpowiedzieć.Rzeczywiście jesteście obiektywni,aż do bólu
~~Burawa Szydlica niezalogowany
wczoraj o 11:37
To dobrze może się " d... bil" w końcu nauczy rozumu. Od kiedy to motor po ścianach jeździ do tego trzeba mieć specjalne zdolności i umiejętności a nie świrować.
~~Białoszara Szydlica niezalogowany
wczoraj o 16:26
wypadek na własne życzenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.