Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 13:43
oddam osobie potrzebującej parę ciuchów damskich rozmiar 40
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11947
#olomaly nieaktywny
4 marca 2014r. o 15:41
mam bilety na kabaret Paranienormalni 6 marca /czwartek/ na godz 20:00 w kinie Forum. Odsprzedam taniej. 100% gwarancji, gdyż bez mojej obecności posiadacz biletu nie wejdzie, dlatego sprzedając zobowiązuję się być podczas wpuszczania na salę. więcej info pod nr tel, 609370694
2769
#andrzej412 nieaktywny
4 marca 2014r. o 17:00
Witam, mam na sprzedaż filterek Eheim. Modelu niestety nie znam, brak naklejki... Jest to prawdopodobnie model z serii 10****. Sprawny, kompletny. W zestawie zawory, uszczelki i węże.. Do zestawu dodaję ceramikę, gąbkę i dla chętnego węgiel aktywny...

Cena 70zł... tel. 669 537 523 odpisuję na smsy lub gg: 3061286[img=1393948801_5n5jrkb.jpg]
~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 17:08
~ napisał(a):
~ napisał(a): Przyjmę za coś lub kupię sadzonki mirabelki,młode drzewko lub drzewaka do przesadzenia ,moze ktoś ma takie młode wyrosłe obok matecznego drzewa.Chodzi mi o mirabelki ,które mają owoce nie żółte ,ale raczej takie rude ,nakrapiane,żółto pomarańczowo czrwonawe,bardzo słodkie i pachnące.bardzo mi zależy.

To stara odmiana,kiedyś bardzo popularna w każdym ogrodzie,dzis praktycznie nie do osiągnięcia,jeżeli ktoś wie gdzie mozna kupić,dostać to proszę o informację ,na allegro nie ma.

Ponawiam :)
~ niezalogowany
4 marca 2014r. o 21:33
Aparat cyfrowy Samsung S85 w bdb stanie za 110zł
tel.665897911
~rrr niezalogowany
4 marca 2014r. o 23:40
Napisz na [email protected] to p[odam ci numer gdzie robią super torty
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Szukam osoby ,która piecze pyszne torty i do tego pięknie udekoruje :)

Mogę upiec ,a co masz na myśli pisząc o "pięknej dekoracji",bo ja robię dekoracje np z masy marcepanowej.
Kolorowej oczywiście.

mogę prosić o kilka zdjęć na meila ? [email protected]
dziekuje :)
~ niezalogowany
5 marca 2014r. o 1:43
a mozna jakis num tel odnosnie ciuchuw?
~ niezalogowany
5 marca 2014r. o 1:50
sprzedam podgzewacz wody sprawny nadaje sie do domku nie do mieszkania za 60 zl do malej negocjacji numer telefonu 510 859 351 odzwaniam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.