Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
~Mama niezalogowany 3 maja 2015r. o 20:59
Tak jak w tytule sprzedam wózek spacerowy na pompowanych kołach. Kolor niebieski ( błękitny ) z czarnymi wstawkami. Niestety nie mogę wstawić zdjęć ale mogę wysłać MMS 'em. Proszę napisać SMS a ja od razu wyśle zdjęcia. Do wózka jest pokrowiec na nogi i folia przeciw deszczowa. Polecam.
Tak jak w tytule sprzedam wózek spacerowy na pompowanych kołach. Kolor niebieski ( błękitny ) z czarnymi wstawkami. Niestety nie mogę wstawić zdjęć ale mogę wysłać MMS 'em. Proszę napisać SMS a ja od razu wyśle zdjęcia. Do wózka jest pokrowiec na nogi i folia przeciw deszczowa. Polecam.
Też mam telefon na sprzedaż. LG GU330, sprawny bez simlocka (chyba, bo działał w sieci Plus, karta Play też działa - innych nie sprawdzałam). Telefon ma folię na klawiaturze, ekran ma rysy. Sprzedaję z ładowarką. Cena 20 zł bez negocjacji.[img=1430727118_hl2j33y.jpg]
793775245
Dopisane 04.05.2015r. o godz. 10:18:
[img=1430727495_m0kjk4o.jpg]
Dopisane 04.05.2015r. o godz. 10:24:
Za czekoladę oddam nowy pilot uniwersalny. Lista kodów dostępna jest w internecie.[img=1430727848_tgo8mq0.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.